ya abi sende hee yalanmı sölicem.. ben ssr ları taktım gece 100 oktana ayarlıydı arabam hatırlarsan 95 koyduk çıktık çatur çutur avans vurduk.. ben dc headers la gazlıodum 100 oktanla .. oda 1-2 hafta sürdü en fazla.
Printable View
s2000 ciler typer cilara karşi :) iç savaş....
Maşallah araçlara.
S2000 de safc ayarı falanda yoksa speclerine göre iyi gitmiş anlaşılan.
Bütün araçlara maşallah..
JOB 34 bugün bizdeydi. Filitresi baya bi kirliydi. Filitresine bakım yaparken aracın tam gaz yapmadığını fark ettik. Bence tam gaz yapamamasına rağmen gayet güzel yürümüş. Tüm araçlara maaşallah.
İste s2k =) Dolu Typer filtre egsozlu s2k ile bu kadar gidiyo
Massallah selcuk
Hopsss beyler keske dun aksamda yorumlariniz boyle olsaydi simdi s2000 kavgasina donmesin olay bakin m3 culer hazirda bekliyor :)
Valla yanima 2 tane s2000 yanasti sadece 2 nci ve 3 vitesi gorme sansim oldu abartisiz belki 3 boya yakindi :) sonra direk biraktiniz keske aksam onuda gorseydikte ona gore konussaydik simdi sari s2000 li arkadasin arabasi en iyi giden dediniz adama ne kadr acik sozle abi SUS ok gibi gidiyor hic gerek yok dendi simdide burda Kenan atesleme fitili :)
He bu arada benkm JOB tan okuz gibi artim yok sadece egzantrik ve 11.5 cr piston ince contam bile yok ;)
Neyse basarilar ben birsey yazmiyim cunku dunden beri URFA bana kusumus sarkisini dinliyorum cok kizmis Urfa bana konustuk ordada opuyorum meslekdasimi :)
Arabam şu anda serviste bakımları yapılıyor. Çıksın sağ salim, kapağı açılmamış her tayyarla denerim sıkıntı yok.
Ben yine de söylüyorum. RS te çok atar gider yaptım zamanında. Geçtim de geçildim de. Bu işler tatlı rekabetle güzel oluyor keyifli oluyor. Ama mütevazilik çok önemli. Benim hedefim, sağlıklı yürüyen bolt-on yüklü yani egzantriği, pistonu olmayan ve sökük olmayan typeR ların en azından 2 boy arkasından gelebilmek. Bunu yapabiliyorsam benim için benim arabam bana göre hızlıdır. Gerisi çok da önemli değil.
Ama 2 de 80 den aşağı basmam. Biraz da kıllık yapayım :hehe:
Ba typer enes benle denermisin ?
Kilolarımızda eşit zaten teke tek deneriz :)
maşallah araçlara keyifli denemeler 106 ile R1 denemesine dönmez inşallh konu:D
En kısa zamanda deneyelim typer'cı kardeşim..
arkadaşlar hepimiz ordaydık kimin ne konuştugu kimin kimi 2 boy geçecegi kimin geride kaldıgını herkes gördü boşuna laf kalabalığı yapılıpta birbirimizin kalbini kırmayalım
JOB kocaman MAŞALLAH kardeşim kazasız belasız .( bu alemde TEK sın ) kardeşim :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
urfada sadece egsoz flıtre var unutmamak lazım urfa kardeşimede maşallah,
ben o gece mını cooper lar var dedıler bızde gezıyorduk etılerde geldık arkadaslarımız vardı geldık denedık bıttı su var mıs bu varmı deneme gerek yok selcuk akıttıyor dıyorsun ben ole seyler yapmam ben yapmadım ole sey yok tunnel mesalesı gelınce vıdeoda gecmek yada arkadan gecmek ıcın ole basmadım art nıyetlı dusunme forum da 1 boy gerıde kaldı demeyede gerek yok onu gectım demeyede gerek yok hepberaberiz
Kameraya ceken araba nedir?
tum araclara masallah ..
Beraberlikte sikinti yok tabiyki herzaman beraberiz... Ama ben olani soyledim olmayan biseyi uydurmadim sende benim icimi biliyosun bi videoda onde olmak icin biseylerin pesine dusmem abi galerici degilim arabamin piyasasinida yukseltme cabam yok allah sattirmasin gazlamak iicin aldim yeterincede gazliyorum ole bakimsiz bozuk arabalarlada deneyip kendimi avutmuyorum denedigim arabalar kendi sinifinda hep hatri sayilir araclar seninki gibi ama job onde:D
gonullelerde öndesın kardesım:)