|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
uzun zaman önce denenmiş bir video yg ile ahmet czt denemesi
YouTube - 24102010006.mp4 2 vites uygun devirlerde denendi YouTube - 24102010001.mp4 Ahmet ile ben teke tek deniyorum Geçiş 5 vites sonu YouTube - 24102010.mp4 Buda gecenin hazin sonu,entresan sesler geldi mecburen saga çektim çekici ile dükkana çektik aracı,ertesi gün halloldu ne oldugunu hatırlamıyorum yada daha dogrusu hangisini aklımda tutacagımı şaşırdım ![]() Zincirdi sorun haletmiştik bir hafta sonrada tapa fırlamıştı o gece şenlik vardı zaten bir ben kaçamadım polisden ama kaçmadıgım halde ceza yememiştim ![]() YouTube - 24102010005 Videolarda emegi geçen XOR kardeşim ALLAH çalışmalarında başarı,yaşam boyu huzur saglık ve yoldan çıkarmayacak kadar para nasip etsin
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
maşallah
ama ramak kalmış
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
ya hülya avşar gibisin gündemde kalmak için frikik veriyosun
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: YAYA ture :)
|
deneyenlerin ayaklarına sağlık
![]() yaşar abi telefonda konuşmuştuk ben zafer beni büyük bi dertten kurtardın abi.allah razı olsun yoksa o arabayı alıyodum..şimdi bakıyorumda direksiyon kutusu değişmiş..bana o zamanalr bişey dememişlerdi..yoksa bi tarafımıza şemşiye girip açılmıyacaktı..tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
maşallah araçlara araçların specler rini yazsanız kim nasıl yürümüş yorumumuz ona göre olurdu
__________________________________ Loading.....%47 ![]() AVRUPA YAKASI GÜNCEL ROLLİNG VİDEOLARI TAKİBİ http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...168004?sk=wall |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Minik Evo Colt ( CZT )
|
2 Aracada Maşallahh
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Neye ramak kalmış
![]() Benim öyle bir derdim olmadı kardeşim gündemde kalmak için frikik verenlerden açanlardan değilim gündemdekiler belli zaten videolar bölümüne bakarsan anlarsın ![]()
egz 14,60 kısa şanzuman. 51 düz boru sebring son susturucu filtre typeR dc headrs 60 lık düz boru hks son susturucu sağolasın
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
nerden çıktı la bunlar
benim arabada o zaman sadece komple egsoz ve evc vardı 0.7 contşimdi durum farklı
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Yada ünlü olduk reis Onu bunu boş ver geçen akşam crx birde göki ile denemeler vardı ne oldu,kırmızı 106 falan diyordun gecenin karanlıgında kaybettinmi ?kayboldunmu ?
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU Son Düzenleyen yaşar; 28-04-2011 14:05. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
maşallah arabalara sanki biraz yavaş gibi
![]()
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
Burasi zaten videolar bolumu
![]() ![]() baska bir tane dahami var yoksa??
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
ozaman koca bi maşallh typer da güzel yürümüş ahmetin araba ozaman lar nasıl gidiyodu bilmem ama şuan çok iyi gidiyo onun biliyorum
__________________________________ Loading.....%47 ![]() AVRUPA YAKASI GÜNCEL ROLLİNG VİDEOLARI TAKİBİ http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...168004?sk=wall |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|