typermelih Nickli Üyeden Alıntı
cuprayı satıpta güya güya golf r almayı dusunen sen değilmisin ustat yani sen bilmiyormuydun golf r ın cupraya yenılecenı bu olağan ustu bişey değilki madem bukadar ılgılısın araclara karsı madem golf r alacak paran var m3 de sardırmıyorsun okadar iyi ayarlayışın gıt al ozaman 100 bın tlye m3 cok bulursun anladınmı yok ben almaktan vazgectım falan iyiki vazgectın birgun alırsan golf r resımlerını yuklede ben satim hemen senınle aynı aracları binmeyi zaten ıstemem...seviyedende kastım yarısı izle cuprayı tebrık et yuru işine bak aracı kotulemenın ne anlamı var hayatın rolden ıbaretse git al 850 kg arac al doldur doldurabıldıgın kadar...[/QUOTE
15hp ve 30nm fazlalığı,7 ileri ve dsg şanzumanı düşününce,4 çekişin ve ağarlık dezavantajının yok olacağını ve denk gideceklerini düşünmüştüm.Özellikle sen alda ben hemen satim gibi çocukça laflarından sonra sana daha fazla cvp yazmamaya karar verdim.Neyse sen geçilme pisikolojin geçince,yazdıklarımdan daha olumlu anlamlar çıkarırsın.
Öncelik ile aracına maşallah Allah kazadan beladan korusun.Arkadaşın yazdıklarımı kendince yorumluyor'Almayı düşündüğüm bir araçtı ama bu videoyu seyredince birden soğudum'kelimesi ne ona nede aracına hakaret değil,bunu anlayamadı:)Ama dsg den daha hızlı vites attığını düşünen ve m3 lerin hep sardıkları için geçildiğini düşünen bir arkadaştan çok şeyler beklememk lazım.
Tekrardan kazasız belasız kullan aracını...
Yazılanları gözüyle okumak bu olmalı:)