|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Arkadşlar öncelikle Hakan abiye benimle deneme cesaretinde bulundugundan dolayı medeni cesaretinden ötürü çok teşekkür ederim
Sayesinde HULK ile biraz gaz basabildim vede aracımın giderini görebildim Hakan abi ile yenişemiyoruz ilk basmalarda hakan abi 1 boy öne çıkıyor ben 4 ncü vitese gecirdigimde bir boy ben öne çıkıyorum 5 e attıgımda hakan abi yanıma geliyor 6 ya atıp yürüdügümde yine kafa burun gidiyoruz belki burun farkı önde olabilirim emin degilim valla o hızlarda ona bakamadım yada hakan abide önde olabilir yani başa baş çok keyifli 5 deneme yaptık çogunda 220 ye çıktık 2 sefer 240 ları gördük sanırsam hakan abi daha ayrıntılı da yazabilir bende kadran çalışmıyor cünkü ayrıca varsa hakan abide yada inan da da video eklenmesini rica ediyorum bende daha fazlası olsa hepsini eklicem de emre yeşil 2 video çekmiş Bu deneme den sonra inşallah daha fazla deneme şansı bulabilrim evo videosundan sonra çok çekiniyormuş millet Çekincek birşey olmadıgını görsün herkes HULK daha basınç basmıyor arkadaşlar bol bol geçin beni işte zevkini çıkartın ![]() ![]() ![]() Gazlamarda korna duyulmadıgı için Hakan abi gaza oturunca ben WG sesini duyar duymaz gazlıyorum HULK un ilk bir geride kalması lag den dolayı degildir Yoksa her iki araçta kendi devrinde basmıştır Geçmenin ve geçilmenin bir önemi olmadıgı için önce basmış sonra basmış falan filan muhabbeti olmasın diye yazıyorum bunları lütfen bu dostluk bozulmasın arkadaşlar yorumlarımıza dikkat edelim Cupra ya Kocaman Maşallah HULK ada maşallah tabiki YouTube - HULK vs ZD CUPRA YouTube - HULK vs ZD CUPRA again __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür Son Düzenleyen miniks; 08-05-2011 20:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yok
|
kamera keşke diger araçlarda olsaydı böyle pek bişey belli olmasada ani tepkimeler mükemmel
![]() maşallah iki aracada. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
Ayaklariniza emeklerinize sglik Allah muhabbetinizi bozmasin masallah araclariniza...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Askın inan dün arabamda bir kişi osun video çeksin istedim cünkü uzun zamandır kullanmadıgım için aracımın viteslerini ilk denemelerimde gazlamalarımda ayar yaparken falan ayagımız gazdan cekerek atıyordum
dün gece hakan abi ile buluşmaya giderken ilk defa yeni halinde ayagımı kaldırmadan attım eskisi gibi ve araç gercekten daha hızlı gidiyor bu şekilde vede kaputtan resital oluşuyor ![]() Artık güzel bir kamera ile inşallah içine sabitlicem sürekli çekim yapması için ama önce S2K kadranımın KM saatinin çalışması gerekir yoksa bişi anlamassınız habire vites degiştiren birisi ama kaç KM ye çıktı ne ara çıktı anlamassınız
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Keşke polemikler olmasada böyle denemelere şahit olsak sürekli Maşallah iki aracada
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
İnşallah bu yaz Hulkun videolarına doyacağız
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
ahahahahaa gerek yok kanka ayagımın agarlıgı yetio
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
![]() ama benim için Hakan abinin arabası tam bir ölçü olmuş oldu hafta içi Allah kısmet ederse sadece devri yükselticem 8200 kesiciyi 8800 e Stock halindeki şekline çekicem inşallah bakalım aynı basıonçta sadece devri yüklsetmek avantajmı olucak yoksa dezavantajmı __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 11 Cupra-10 Suzukı sx4 at-07 Mıtsubıshı fuso f859e-01 as950-Kepçe-Forklif-10 150cc Kanuni...
|
Zd ve Hulk kocaman maşallah.Dostluk kazanmış
çekmemişmi acaba.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Vallahi çekmişse en çok ben sevinirim hele hele benim kaputu falan çekebilmişse varya oy oy oyyy oyyyyyyyyyy
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
hilmi kamerayı arkaya gostercek sekıldemi sabitlicen yoksa önu gorcek sekildemi?
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
Maşallah iki aracada. Dostluk kazanmış.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Stock evo dan ancak bu kadar çekiliyor kanka idare edin artık ve itiraf etmeliyim ZD nin gidişi beni çok etkiledi maşallah ALLAH kaza bela vermesin bir cupra bu kadar iyi gidiyor min 460 hp o araç çıkar güle güle binsin inşallah ikincisi artık iPhone la cekim falan olmuyor hakkatten sabit kamera şart
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '08 Leon Cupra
|
iki aracada maşşallah aynen arkadaşlık ve dostluk kazanmış güzel zewkli denemeler olmuş....
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
sıkıntısızzz yürümeler...maşallah
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: sti & auris
|
İki aracada maşallah
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah güzel deneme olmuş 2 aracada tekrardan maşallah kazasız belasız ...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
iki araca da kocaman maşallah ama şu videoları arabanın içinden çekin be canlar...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |