Eg fena ya bunaltır valla,
Printable View
Eg fena ya bunaltır valla,
maşAllah zd cupra çok güzel olmuş...
hulk daha formasyon turunda...
birde hızlı camcar olsaymış süper olurmuştu... :)
öncelikle her iki aracada maşallah hulk bu basinçta böyle ise sonrası için yorum yok :) zd cupra hem cesaretini hemde hakan abini maşallahı var iki arcıda ben canlı her denemelerini izledim videolarda bi jetta var oda benim :) tek kişiydim kolum sakat olduğu için video çekemedim zaten tek kolla araç kullan hmde video çekersem bravo bana :))
Öncelikle Hakan bey'i tebrik ediyorum.. aracı ciddi çok çok iyi yürüyor.. Allah nazardan saklasın..kendisiyle tanışma fırsatımız olmadı inşallah askerlik bitince tanışırrız...
Hilmi&Ahmet maşallahınız var lan.. harbiden 0.6barda bu güç ne olm .. bana sorsan zd cupra geçer derdim kafaburun gidilmiş şaşırdım itiraf edeyim..
bu hali ile 600cc motoru 200de falan yakalar diye tahmin ediyorum.. sandığımdan daha sıkı yürüyor..
Basıncı açmadan önce hpf m3le deneyin isterseniz step step farkı görür aracınızı daha iyi geliştirirsiniz diye düşünüyorum.. birbirinizi yıpratmadan roller yaparsanız hem barış hem siz kendinizi daha çok geliştirirsiniz..
Bide gariban demişki "sizin geçemediğinizi geçmek için çağırdım hpf m3 ü" daha hulk ile denemeye çıkmayan bir araba hulkdan daha hızlı bir arabayı nasıl geçecekmiş anlamadım ben.. unutmayınki barışın hayatındaki 2.roll ü falandı o :) aracın gücünü o gün ahmet bindiğinde kendisi söyledi zaten..
herneyse konu hızlı sensin o bu şu değilde yanına araba almadan konuşmak bana mantıklı gelmiyor..
bahsi geçen motor rollinglerinde de zaten benim fikrim sabit 1000ccyi iyi bir jokeyle geçmek gerçekten çok zor 250km/h lara kadar.. hele hele dişli olan bi 1000rr ı çok zor geliyor bana..
Allah kaza bela vermesin cümlemize..
Mustafam sagolasın
Ama HPF ye daha cok var kanka
1 bar altı keyif almayız HPF ile
Ben haddimi bilenlerdenim bilirsin :)
Hakan abi araban çok iyi. Kazasız belasız.
maşallah her iki aracada dostluk kazanmış :)
her iki aracada maşallah allah tekerinize taş değdirmesin.
Maşallah Hakan abim güzel yürümüşsün,Hulka söylencek söz bulamıyorum zaten:)
Dün gece yasine verdim arabayı hasnpaşa E5 ten siteye kadar gazladı
Keyfine varamadı birde yukarıya sıktı geldi :)
duydunmu sesini
Yasinmi ? yazık günah a.k
Çok enteresan olmuş bu yaw cidden ... s2k Cem beni aradığında aramızda geçen konuşmayı hala hatırlıyorum Gariban , o nedenle boşuna ben seni geçen arabayı geçmek için teklifte bulundum vs deme istersen gülünç olmakta...
Cem bana " kardeş hani bizim gariban war ya , seninle denemek istiyormuş ama kimsenin haberi olmasın , bahsedilmesin, video ya çekilmesin istiyormuş , ona göre Hilmilerle deniycekmiş" dedi !!!! Bu lafın üzerine bende Cem'e " Kardeş onlar arkadaş değil mi ? neden direk gidip denemiyorlarmış geçmek geçilmek ne önemi war cidden arkadaşlarsa bunlar" dedim . Hatta üstüne Hilmi yi aradım ve ona söyledim durumu ve baya bir güldük bunun üstüne ....
Burda benim uzun zamandır gördüğüm şey bu araba , geçme-geçilme mevzusunun arkadaşlık kavramını falan yok ettiği , hatta daha doğrusu arkadaşlık kavramının insanlar tarafından ne kadar sığ bir seviyeye itildiği mağlesef. Bu noktada tabiki sırf bireyler değil suçlu olan , onları böyle konumlara getiren kralcı çevrelerde en az onlar kadar suçlu ....
al sana imza buldum :D boş boş takılıyon bunu yap :D
http://www.seeklogo.com/images/A/Ati...eklogo.com.gif
doktor nöbet mi var yine sen ne olsun istiyorsun bir söylermisin :)
Bosver baris ben unuttum bile
Basinci az yuksteyim teg ile tekrar denemeye cikicam sanada haber veririz
Gecenin finali sukrude olucak ama :)
Iki aracada masallah, basinclar acilinca daha heyecanli olucagi kesin.
Nasıl gittiği bilinen bir arac zaten hulk yine formu kondisyonu yerinde maşallah.. Yalnız Cupra icin yazmadan edemicem.. Mükemmel bir motor cidden.. Stock motor ve 1.5 tonluk bir araba icin bu gidis gercekten inanılmaz
Walla Hilmi ben zor unutuyorum böyle şeyleri özellikle arkadaşlık kisvesi altında birisi birisinin arkasından iş çeviriyorsa iyice zor oluyor unutmak....
Çekmeceye doğru sıkıcak olursanız müsait olursam gelirim , m3 ü boyaya bırakıcam şimdi ön ve arka tamponlar boyanıcak 21. de bmwctr nin çekimleri war BMW Car Magazine gelicek o nedenle boyatmam gerekiyor tamponları , en kötü arkanızdan gelirim ufaklığın 3.35 cabrio ile :D
Denemek bahane Şükrü şahane :D
ahah barış 335 ile hulk u deneyin hazır 0.6bardayken :D specleri yazıyorum 335ci hpf spec top secret haha