|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Akşam güzel denemeler oldu, ben sonradan misafir olsam da..
AC 2. denemede şanzımanda sıkıntı yaşamış, çok geçmiş olsun, umarız en az masrafla kurtarır.. Araçlar aynı kiloda olmak üzere 2 şer kişiydi.. Benim gördüğüm 150 km/s hıza kadar EZN, AC ve SS ya yan yanalar, belki birisinin kafa önde, 150 'de SS RS geri kalmaya başlıyor, 180 190 gibi AC 106 da arkada kalmaya başlıyor, yanlışsam düzeltin.. Tadımlık bi video var, BoraRS devamını ekliyor şu anda.. RS 'in en iyi gittiği denemelerden biri, rüzgar sağolsun ![]() ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire Hepiciğine maşallah... Son Düzenleyen ukku; 08-05-2011 18:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
SS rs ciğerini üşütmüş galiba
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: peugeot 306 gti-6
|
video cok kısa araçlara maşallah
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: -
|
He maşallah..
O sağdan uzayıp giden kim yaa..Meteor gibi ![]() ![]() Maşallah araclara.. Kırmızılar cok iyi.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
utku fena uzamış sağdan
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
Sever öyle hareketleri
![]() Gelsin alıcam ifadesini.. Benzemem öle başka RS lere Başgan ''ayıktırıyim'' ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Öncelikle Utku o ne öyle kırmızı audi gerçekten mükkemmel ivmelenmiş
Bir ara deneylim demiştim ya sözümü geri alıyorum ![]() ![]() EZN S2000 - Bizim Clio Rs lerin en baş üstadı Bora emmi-Saygıylan selamlıyorum kendisini Ne güzel bir egsozt sesidir o öyle emmi Senlede yarışcaktık onuda geri alıyorum bir clio rs sever olarak beni ayırma bari ![]() Maşallah polissiz sıkıntısız geçmiş en azından AC 106 yada geçmiş olsun umarım büyük bir problem yoktur sanzımanda canı sıkıcak kadar... Dip not olarak video yetmedi 4-5 tane daha serpiştirin yav Tadı damağımda kaldı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Arkadaşlar bu videodaki fark bişey değil
Burada video 140 - 150 gibi kesiliyor. Akşam 220km ye kadar yürüdüğümüz videoları koyacağım SS RS ile. Orada fark yaklaşık 7-8 boy oluyor. Daha devam edersem 15 boya kadar çıkacak.
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Ayır bacakları yapmışsın abi gene
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
videoları lütfen youtube yükleyin streetfire açalana kadar makina perte baglıyor.
Araçlara maşAllah. Bora mahkemeyi ataşehirdemi gördünüz
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Selçuk, teşekkür ediyorum, kendince gidiyor öyle ![]() İstersen deneriz yine, arabanı görürsün
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Ben senin yancın co-pilotun olurum bu koşullardaBora emmide VE RS i kullanır Zaten benim şanzumanı kırcaktı sözü var
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: s2000
|
![]() Şaka bir yana hepsi kardeşlerimiz. Hepsi efendi. Bol bol gülüştük muhabbet ettik eğlendik. Artık Bora abilerine karşı tehtidkar olmayacaklarına eminim
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
masallah s2000'e, a3 zaten nazar degmesin..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Alayına masallah
![]() Utku ılk actım dedım emır mı asılyo yandan ama o da olsaymıs mıyop olcakmıs herkes
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
Seyredemedim ama ayaginiza saglik masallah diyelim..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Maşallah araçlara
utku o nasıl gidiş
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
araçların hepsine maşallah gerçekten güzel bir geceydi zevkli denemeler oldu bizi ağırlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.. benim araçtan çekilen, tüm araçların (ac-ss, ac-ezn s2k, ss-ezn s2k) teke tek olduğu deneme video ları var haksızlık olmasın onlarıda upload ediyorum birazdan koyarım .. tekrardan tüm arkadaşların araçlarına kocaman Maşallah
buarada son çıkılan denemelerde ac 106 hakan abi şanzuman sıkıntısı yaşamış inşallah önemlibişey değildir
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |