maşallah araçlara bende denemek isterim ac ezn ile :D
Printable View
maşallah araçlara bende denemek isterim ac ezn ile :D
Neden haksızlık olsun İbrahim. Teketek denemelerin videolarını koymayın dedi AC' nin sahibi Hakan. Ona rağmen koyarsanız asıl tatsızlık o zaman olur. Adam sizden rica etti. Hatta hatırlarsanız ki unutmanızın mümkünatı yok çünkü daha dün akşam beraberdik, 2 ye 2 çıkıp basalım ve adam gibi videoları öyle çekelim dedik çıktık bastık çektik. Ben onları da atıcam akşama. Orada araç içi çekimler olduğu için herşey çok güzel ve net ortada :)
Bu arada benim Okanla teke tek denemelerim varsa koyun. Ama 2 de vtec altı olanları koymayın çünkü onlar kıstas olamaz :) Hoş 2 de Vtec üstü bastığımız her denemede Okan SS RS ile anca 150 ye kadar yanımda kalabildi. Sonrasında ben hafiften ışınlanıyorum :) Vtec altı 2 boy öne çıkıyor RS ile sonra 4 e çeker çekmez yine yakalayıp yanından ışınlanıyorum :D O videolar varsa koyun diyeceğim ama siz zaten çok arkada kaldınız nasıl çekebildiniz merak ettim :)
a3 turbolu. vtc 26 bende sc iken bir türlü deneyemediğim araclardan birisi:)
maaşşllah tüm araclara
o denemek istedigin arac benim aracimdi bu videodaki arac ise arkadasimin ufak tefek ivir zivir disinda stock 1.8Tsi :)
evet guzel bir deneme olurdu gercekten , bir gece konustuk sonra tahlihsiz olay gerceklesti.gerci simdi gordugum kadariyla tekrar cok guzel bir type r sahibi olmusun :) simdiki haline ben hafif gelirim ama denemek istersen musiat bi zamanda cikar deneriz :)
okan bana cuma akşamı 5 boy attı :D
Diğer videoları bekliyoruz halan
Bora kardeşim Maşallah
Aracın eskisinden de hızlı
Maşaallah araçlara. S2000 seside mükemmel.
kategoriler farklı anlatamıyorum ben insanlara:)
Buradan devam :)
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post2275135
Teke tek videoların koyulmamasını istemememdeki sebep adaletsiz videoların olmasıydı.Mesela Ac - Ezn 60'da bastığımda 200'e kadar 3-4 boy önde gittim.Ezn ile 80'de bastığımda 180-190'a kadar yanyanayız 220 gibi Ezn 2 boy gibi önde oldu.
Ac - Ss denemesinde Okan rüzgar yaparak 180'e kadar yanımda gidiyor daha sonra Ac geçiyor.
Ac - Ss rüzgarsız adaletli denemede Ac net 4 boy önde oldu.
İlk denemelerden sonra muhabbet ederken çekilen videoları gördüğümde videoların sağlıksız adaletsiz videolar olduğunu tekrar çıkıp 2'şer kişi deneme yapma kararı aldık.Ezn ile 1 kere bastık 140 gibi trafikten dolayı gaz kestik.2.denemedede zaten şanzımanda problem yaşadığım için 3.vitese attığım an maalesef benim için gece sona ermişti.
Videoların koyulmamasını istemememdeki tek sebep 2'şer kişi araç içi net çekim yapmaktı.
Not : Biliyorsunuzki denediğimiz araçlar içindeki en düşük hacime sahip olan benim net sağlıklı videolar çekebilmek araç içindeki kişi ağırlıklarını 190 kg olarak belirleyerek yola çıktık.Dezavantaj Ac'de olmasına rağmen deneyecektik fakat olmadı sağlık olsun.
Bu açıklamayı sadece forum ortamında gereksiz muhabbetler dönmemesi için yazdım.
Aynen kardeşim. Katılıyorum. Bu açıklamadan sonra da konarsa ayıp edilmiş olur. Ben elimdeki videolarda AC ile olan denemelerimi sildim.
öncelikle 3 aracada maşallah lüleburgazdan ani bir kararla çıktık cumartesi gecesi eğlence olsun diye ataşehire geldik bizleri güzel ağırladıkları için s2000 ve 106 gti sahibinede öncelikle teşekkürler özellikle s2000 çok güzel duruyordu maşallah bittim diyebilirim duruşuna :)
ilk çıkılan denemelerde ben okanın yanındaydım diğer araçların tek kişi olduğunu görünce diğer araca geçtim herkes kendi aracıyla teke tek çıktı ve çok güzel denemeler oldu. Bizim gördüğümüz kadarı ile araçlar teke tek bastıklarında 200-210 a kadar çok yakın yürüdüler. yanımızdan geçerken videoları vardı ibrahim yükler rs tek kişi iken s2000 in yarım boy 1 boy kadar önünde yürüyordu ac 106 ile çok yakındılar yenişemediler. ama 2. denemelerde ss clio rs e 130 kiloluk arkadaş binince epey farketti :) koyulan videolar ss in 130 kiloluk arkadaşla yürüdüğü videolar sanırım :)
Bence teke tek herkes kendi aracındaykenki videolarda konulursa adaletsizlik olmaz çünkü bizde 1.4 civic ile o videoları alabilmek için az uğraşmadık :D Emeğimiz boşa gitmesin en azından :icon_tup: benim çektiklerimde ac - ss , s2000 - ss deemeleri vardı net birşekilde belli oluyor hatta ss rs in egzosundan vites atarken alev bile çıkıyodu onu bile çektim :D
maşallah araçlara.hakan geçmiş olsun kanka
Arkadaşım Okana sor bakalım teke tek vtec üstü denediğimizde 200 e kadar mı tutunmuş yoksa 150 ye kadar mı. İkincisi, evet okanın yanına 130 kg adam bindirdik ama okan kendisi 60 kg. 130 + 60 = 190 kg yapar. AC 106 ya da 95kg +90kg 2 tane adam bindi. Benim arabama da 85kg ben + 95kg Murat bindirildi. Böylelikle tüm araçlardaki ağırlıkla eşitlenmiş oldu. Yani RS e 130 kg adam bindirdiler derken adaletsizlik yapılmış gibi gösterme sakın üzülürüz sonra :)
Haa bu arada Okanın arka koltuklar da sökük. Onu da atlamayalım :)