RS'le s2000 geçmekmi? :D
Printable View
Zaten bir önceki sayfada yazdığımı okursan bu söylediğinin doğru olduğunu anlarsın. Evet 2 boy önümdeydi. Ama 2 de 60km de :) Onda da 4. vitese çektiğimde yakalayıp zaten yine geçiyorum. Haa bu arada 4. vitese 150km de çekiyorum bilgine :) Ama bu hikayenin Kadir üstadın dediği gibi 2. viteste bir de 80km olan versiyonu var :) O versiyon konulu :hahaha:
Zaten şaşırmamak lazım. Stok Clio RS' in gideri anca bu kadar. Yine iyi tutunuyor 150 km ye kadar.
ayağnıza sağlık arkadaşlar
ya benmi yanlış görüyorum yoksa clio rs in ibremi yanlış ?
ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire
burda rs 2 kişi değilmi ? yanına bindirdiğiniz 130 kiloluk arkadaşla yürüyor dimi ?
5. vitese attığında yani 200kmh da aradaki 1 boya mı siz konulu oluyor diyorsunuz ? konulu nun anlamını pek bilmeyiz biz hani bu işlerden anlamayız ama gözümüzde kör değil hani birbirimizi kandırmayalım :D sizin dediğiniz olayı yan tarafta tek kişi giden audi yapıyor ikinizede :D karıştırmayalım araçları :D
Olm sen hasta mısın o videoda başladığımız sürat 2 de 80km. Say bakalım kaç tane vites atmışız. 5. vitese atıp bırakıyoruz. Ben 5 e 180 km gibi atıyorum. Aynı dediğim gibi 4. vitese atmamla geçmeye başlıyorum.
Bir video da yapışıp kalma. Bak orada bizim de eklediğimiz diğer videolar da var. Onları da izle ne oluyor.
kadir abi yapma yaa.D:D white rs s2k geçemez :D:D
delik deşik eder=) rs s2k geçmekmi denilioda yalan eder =) sora sökükmü yüklümü muhabbeti dönüo kadir abi yapmış cillop gibide olmş rs e laf atanlara inat işte gören susuo maşallah
Kadir in white la eklediği videolar arşivlik sayılır, s2k ya gelene kadar s3 s4 ne varsa ekledi. Kadir arşivin tozlu raflarından çıkarsana kanka şu videoları.
Bazıları var sözleştik koymucaz diye onlar duruyo arşivde :)
Bitane stock s2k var onunla deneriz video izni çıkarsa ekleriz ama bunlar neyin ispatı olacak :)
redbull un dediği normal bir Rs s2k geçemez olacaktı herhalde onunda s2k yı zorladığı hızlar var:)
En güzeli yokuş aşşağı boşta yarıştırmak arabaları
Geçen boşta megane rs geçtim 260 HP lik dile kolay :hehe:
İbrahim sana laf yok :D Yeterki sen geç dostum :)
Bütün araçlara maşallah..
ya değerli arkadaşlar kilolar eşitlendi cıkıldı denedik ben rs in içindeydim 140 a kadar iyi güzel hoş 140 150 arası bir kopartıyor 200 e kadar 10 boydan fazla oluyor okanla beraber arabanın içindeyiz..okan ii vites atıyor ve o günde devamlı rüzgar tüneli yaptı bende gördüm ALLAH şahidimdir yani kimse boş konuşmasın..denedik kaç kere geçildik s2000 deyim yerindeyse bizi olduğumuz yerde bırakıyor....daha bu yorumun üstüne yazıçak olanlar düşünsün yalan söliyecek halimiz yok sanırım değilmi...kimsenin hakkını yememek lazım okanada söledim arabası güzel yürüyor...
Adamlara anlatamıyoruz ki Kaan. Adam arabasına o kadar çok inanmış ki, orada 5 kişinin gördüğü kabul ettiği şeyi adam kabul etmiyor edemiyor. İşin daha da ilginci itirazlarını ve yorumlarını da hep forumlar üzerinden yapıyor :)
Neyse.
Kaan yanlız sana bişey söyliyim. Araba port polish işleminden sonra 4,5 ve 6. viteslerde çok iyi koparmaya başladı. Bariz farkı hissediyordum özellikle 4. ve 5. viteslerde. Eline sağlık kardeşim.