doruları sölesene utku :) kaç shot =)
Printable View
doruları sölesene utku :) kaç shot =)
Bora abi yeni arabana, eski arbanın satılmasına ve hatıra niyetine videolarına Hayırlı olsun ve Maşallah :)
Suv a da var mı projeler ? Port polish flan yapılcak mı :P
Sağolasın Yavuz kardeşim. Yeni arabaya proje var :D İlk haftasonu Kilyos kumsalına gidip arabay ıorada test etmek kuma batırmak :hehe:
Yok yaw proje filan yok artık. Artık huzur spec :) Ama her an Kaanın kapısını çalıp turbo salyangozunu saç sakal traşı yaptırabilirim :D
ulen bora 1 denemeye çıktın hemen sattın arabayı reklamı kest :D
hayırlı olsun kankacım yeni arabada ne aldın bu arada 4*4 falanda marka model ne :)
Eywallah kanka. Bunu aldım :)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...3s7uu_TZyY-Obg
http://www.arabamarkasi.com/wp-conte...i-santa-fe.jpg
S2000' nin egzoz sesinden taş gibi yaylarından sonra baya rahat geldi bu :D
Araçlara MaşAllah güzel denemeler olmuşta,
O kadar yazılan çizilen ve yapılanlardan sonra bu buluşma bir hayli ilginç geldi bana...
bence gayet güzel buluşmaydı muhabbet sohbet çok iyidi
denemelerde çok zevkli oldu
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın yazdıklarım ama duyumlarıma göre ac yide s2000de okan teketekte gecmıs sonra ağırlık yapmışşısınız ss e sonra ss cok az bı farkla gecılmiş bunlar RİVAYET mi yoksa gerçeklik payı varmı sadece işin aslını o gecekı arkadaşlardan öğrenmek ıstedım ?
[QUOTE=Ahmet_28;2282973]sence...:
tabiki videolara inanırım ben okan nekadar iyi arkadaşım olsada bazı zamanlar geçilmeyıde kabul edıcek bunda bısey yok bızıde gecenler var gecemeyenler var hıc bızaman savaşa cevirmedık yanı :)
AC 106 geçmesi için ss rs in bıraz daha ekmek yemesi lazım :)
Kutsalcım şöyle söyliyim, biz zaten AC' nin sahibi Hakan kardeşimle günler öncesinden haberleştik ve kendi aramızda denemek üzere anlaştık. Zaten ne bende ne de onda hırs olmadığı için 2. viteste 60-70-80km hızlarda basalım farklar nasıl oluyor görelim dedik. Asıl amaç, geçen sene EZN ile AC nin 2 de 80 de basmalarına rağmen 210 km lere kadar yanyana yürümelerinin üstünden yapılan değişikliklerle hangi arabanın ne kadar iyileştiğini görmekti.
Okan olaya son dakika dahil oldu ve beni evden çıkmadan 5 dk önce aradı abi yoldayız deneyecek araç var mı dedi ben de gel her türlü deneriz diyip Okanı da dahil ettim rollere.
O akşam olanlar da şöyle oldu;
AC EZN SS RS önce 2. viteste 60km de bastık. AC ve SS RS direk 2-3 boy öne fırlıyorlar. ama fark daha fazla açılmıyor. Sebebi de benim vtec devrimin çok altında olmam. Araba kendisini toparlayana kadar zaten roll bitmiş oluyor.
Sonra 2. vites 80km de AC ile bastık. AC 1 boy öne fırlıyor. Yani AC' nin tamponuna düşüyorum. Ancak 190km den itibaren yakalayıp geçiyorum 1-2 boy. 210km lere geldiğimizde aramızda 2 boy net fark oluyor. Sebebi de 2. viteste 80km de s2K çok iyi yürüyor AC 106 da baya ölmüş oluyor. Aynı denemeleri Okan ile de yaptık teke tek. Okan ile 2. vites 80km de bastığımızda 2-3 yanyana 4. vitese attığımda direk geçmeye başlıyorum. O da 150km ler yapıyor. Yani Okan tek de olsa iki kişi de olsa anca 150 km ye kadar yanımda durabiliyor. Sonrası yine çok farklı oluyor.
Gelelim kilo mevzusuna. Okan deniyor 60kg ben deniyorum 86kg. Arada 25kg var. Artı Okanın arka koltuk sırtlıkları sökük. O da nerden baksan 8kg. Etti mi sana 35kg toplam ağırlık farkı. Ayrıca AC de o akşam çok hafifti ama AC nin iddiası o boş kiloyla denemek ki herkes aynı şekilde deniyor.
Biz de hep beraber karar verip tüm araçlara ikişer kişi koyup adam gibi video çekelim dedik. Ve tüm araçlardaki şöför kilolarını eşitleyecek şekilde adamları dağıttık. Yani Okanın yanına 130kg adam koyduk + Okan 60kg olunca toplamda 190kg oldular. Koltuk sırtlıkları sökük olduğu için 8 kg da ordan düşünce 182 kg oldu. Ben de yanıma 95kg Muratı aldım. Ben de 85kg yum. Etti mi sana 180 kg. AC 106 ya da iki tane 90 ar kiloluk adam koyduk. Onlar da 190kg civarı oldular. Zaten burada en fazla kilodan etkilenmesi ve şikayet etmesi gereken AC 106 dır çünkü hacmi yok. Ama en fazla Okan şikayet etti :) Diğer forumlarda hala ısrar ediyor yanıma adam koydular diye :) AC 106 Hakan kardeşimle biz güle oynaya denedik :) Yani onun araba kiloyu yiyince geri gidiyor da AC ve S2K gitmiyor mu? :)
Bu arada AC nin sahibi Hakan kardeşim de okursa buraya yazsın benim vites atışlarımın ne kadar kötü olduğunu EZN de :) Oradan da nereden baksan 1 boy kaybım net var :)
Bu şekilde denediğimizde de zaten videoları izledin gördün :) 150 den sonra direk konulu oluyor :) Kaldı ki Okan eğer teke tek 200 km ye kadar 1 boy önümdeyse o videoyu koysun hepberaber görelim :)