User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
141 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ezn S2000 & AC 106 & SS Clio RS

ALTNSA
    Misafir
    yok yani çocuğun sizden 20kg zayıf olması onun suçu değil o yüzden dedim çünkü insanlar böyle denemelerde koltukları bile söküyorlar yanında 20kg bidonlamı gezsin çocuk bizim çektiklerimizin hepsi boşamı gitti yani

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle 3 aracada maşallah lüleburgazdan ani bir kararla çıktık cumartesi gecesi eğlence olsun diye ataşehire geldik bizleri güzel ağırladıkları için s2000 ve 106 gti sahibinede öncelikle teşekkürler özellikle s2000 çok güzel duruyordu maşallah bittim diyebilirim duruşuna
    ilk çıkılan denemelerde ben okanın yanındaydım diğer araçların tek kişi olduğunu görünce diğer araca geçtim herkes kendi aracıyla teke tek çıktı ve çok güzel denemeler oldu. Bizim gördüğümüz kadarı ile araçlar teke tek bastıklarında 200-210 a kadar çok yakın yürüdüler. yanımızdan geçerken videoları vardı ibrahim yükler rs tek kişi iken s2000 in yarım boy 1 boy kadar önünde yürüyordu ac 106 ile çok yakındılar yenişemediler. ama 2. denemelerde ss clio rs e 130 kiloluk arkadaş binince epey farketti koyulan videolar ss in 130 kiloluk arkadaşla yürüdüğü videolar sanırım
    Bence teke tek herkes kendi aracındaykenki videolarda konulursa adaletsizlik olmaz çünkü bizde 1.4 civic ile o videoları alabilmek için az uğraşmadık Emeğimiz boşa gitmesin en azından benim çektiklerimde ac - ss , s2000 - ss deemeleri vardı net birşekilde belli oluyor hatta ss rs in egzosundan vites atarken alev bile çıkıyodu onu bile çektim
    130 kiloluk adam benim ama eşitlemiş olduk sartları orda bi yanlışlık olsa ben zaten binmem eşitleme adına bindim yoksa günahtır..haksızlık yapmayız.hak hukuk yapaı çıktık sizde biliyorsunuz.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yani çocuğun sizden 20kg zayıf olması onun suçu değil o yüzden dedim çünkü insanlar böyle denemelerde koltukları bile söküyorlar yanında 20kg bidonlamı gezsin çocuk bizim çektiklerimizin hepsi boşamı gitti yani
    yok kardeşim bak yine carpıtmaya basladınız.eşitlendi cıkıldı ben 130 kg sem benim sucum ne o zaman amerikan futbolcularına benziyosam alışveriş merkezlerinde cocuklar beni annelerine gösteriyosa işaretle benim suçum ne???
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kardeşim bak yine carpıtmaya basladınız.eşitlendi cıkıldı ben 130 kg sem benim sucum ne o zaman amerikan futbolcularına benziyosam alışveriş merkezlerinde cocuklar beni annelerine gösteriyosa işaretle benim suçum ne???
    tabiki oda senin suçun değil ama ben izmirde o kadar yarışlara katıldım draglarda kimse sürücüye demiyorki sen zayıfsın yanına bi stepne al yada sen ağırsın onu bunu sök diye bende onu anlatmak istedim sonuç olarak bizde bi ton benzin yakıp gelmişiz oraya kameralarımızla maşallah gözümüz gönlümüz kulağımız açıldı ama bizim çektiklerimiz konmayacaksa biz boşunamı okadar size yetişmeye çalıştık arkadan onu anlatmak istedim hani tamam video konsada yazılır altına 20kg şöför hafif diye olur biter ona kimse itiraz etmez zaten anlatabildimmi sonuç olarak araçların kilolarıda bambaşka rs i 106 nın kilosuna getirsek uçar yada s2000 in kilosuna getirsek boyboy fark olur gibi yani

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cipsimi aldım - Bira dolapta soğumuştu onuda aldım
    Biraz uzaktan izliyim şamata başlıyor sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki oda senin suçun değil ama ben izmirde o kadar yarışlara katıldım draglarda kimse sürücüye demiyorki sen zayıfsın yanına bi stepne al yada sen ağırsın onu bunu sök diye bende onu anlatmak istedim sonuç olarak bizde bi ton benzin yakıp gelmişiz oraya kameralarımızla maşallah gözümüz gönlümüz kulağımız açıldı ama bizim çektiklerimiz konmayacaksa biz boşunamı okadar size yetişmeye çalıştık arkadan onu anlatmak istedim hani tamam video konsada yazılır altına 20kg şöför hafif diye olur biter ona kimse itiraz etmez zaten anlatabildimmi sonuç olarak araçların kilolarıda bambaşka rs i 106 nın kilosuna getirsek uçar yada s2000 in kilosuna getirsek boyboy fark olur gibi yani
    o zaman hp leride eşitlemek lazım ya sürücü kilosu eşitlemessen arabaları göremessinki..amaç araba görmekse kilo eşitlemek mantıklı bence

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşım bak sana soruyorum diyorum ki şimdi hemen Okana bi tel aç sor Bora abi ile teke tek Vtec üstü yürüdüğünüzde 200 e kadar mı tutunabiliyorsun yoksa 150-160 gibi kopmaya başlıyor mu diye. Sen sor zaten cevabını alıcasın Okandan. Tabii eğer Okan kardeşimde birazcık hatırım varsa ve doğruyu söylerse sana

Benim kimseye yalan borcum yok Eğer inanmazsan da buyrun gelin teke tek vtec üstü tekrar deneyelim 250 ye kadar 10 boydan fazla fark olmazsa ben de bu arabayı size hediye edeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşım bak sana soruyorum diyorum ki şimdi hemen Okana bi tel aç sor Bora abi ile teke tek Vtec üstü yürüdüğünüzde 200 e kadar mı tutunabiliyorsun yoksa 150-160 gibi kopmaya başlıyor mu diye. Sen sor zaten cevabını alıcasın Okandan. Tabii eğer Okan kardeşimde birazcık hatırım varsa ve doğruyu söylerse sana

Benim kimseye yalan borcum yok
    ben açık açık olanları bitenleri gördüm abi orda okanın arabadada bulundum dışardanda izledim..okanada söledim zaten arabası güzel yürüyo..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara rs ve ac imiz güzel ciğerli, ama s2k hızlanmış dıyelım

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah...
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

ALTNSA
    Misafir
    sword nickli arkadaş teketek olan videolardan sanırım accentli arkadaş koymuş bunlarda bizim kameradan kalanlar (civic 1.4) ten çekilenler

SS Clio RS : Filtre , Egzos , Polish

AC 106 GTi : pt52Dereceli Egzantrik , piston , kısa şanzıman , chip , filtre , egzos

EZN s2000 : Headers , Filtre , Egzos , Polish , vafc

SS Clio RS - AC 106 GTi (1. deneme)
    http://www.facebook.com/sdfg#!/video...07916235964033
    SS Clio RS - AC 106 GTi (2. deneme)
    http://www.facebook.com/sdfg#!/video...07917635963893 3. vitese atarken egzosdan bi alev çıkıyor sanki

SS Clio RS - EZN s2000
    http://www.facebook.com/sdfg#!/video...07926379296352

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sword nickli arkadaş teketek olan videolardan sanırım accentli arkadaş koymuş bunlarda bizim kameradan kalanlar (civic 1.4) ten çekilenler

AC 106 GTi : Dereceli Egzantrik , pt52 piston , kısa şanzıman , chip , filtre , egzos

EZN s2000 : Headers , Filtre , Egzos , Polish , vafc

SS Clio RS - AC 106 GTi (1. deneme)
    Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
    SS Clio RS - AC 106 GTi (2. deneme)
    Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren 3. vitese atarken egzosdan bi alev çıkıyor sanki

SS Clio RS - EZN s2000
    Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
    E hani nerede teke tek 200e kadar yanyana dediğiniz videolar? Yoksa silindi mi

ALTNSA
    Misafir
    YouTube - ezn-ss-ac

ilk deneme
    birde ilk teketek çıktığınızda daha ilk denemede 106 ile s2000 in denemesinde rs te 1 boy kadar arkalarından basmıştı 106 3 boy kadar öne çıktı rs te arkadan gelip s2000 in önüne geçti bunu gördüğüme eminim

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

AC 106 GTi : Dereceli Egzantrik , pt52 piston , kısa şanzıman , chip , filtre , egzos
    pt52 piston?

dereceli egzantriklerin sıkıştırması kaç acaba ?
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pt52 piston?

dereceli egzantriklerin sıkıştırması kaç acaba ?
    Evet nihayet AC deki egz markasınıda ögrenmiş olduk
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

ALTNSA
    Misafir
    ben yazıları ve video linklerini başka bir siteden kopyalayıp yapıştırdım
    bu arada s2000 in satılmasına üzüldük tekrar denemek kısmet olmayacak

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazıları ve video linklerini başka bir siteden kopyalayıp yapıştırdım
    bu arada s2000 in satılmasına üzüldük tekrar denemek kısmet olmayacak
    neyle deneyecektiniz ss lemi? gerçekten inanmışsınız
    barnak bassam olurmu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)