Masallah abi :)
Printable View
Masallah abi :)
Okan kendisi anlattı o arkadaş da yanındaydı o da onayladı. Okanın RS ile denediklerinde Okan kafa çıkarıyor ama 180 den sonra Okanı geçmeye başlıyormuş. Dolayısı ile Okan zaten 150 lerde geride kalıyor benimle denediğinde. O nedenle Megane RS bana rakip olamaz.
Off Selçuk amma taktın kafana. Kesin Megane RS alacaksın bizi de bayıltıyorsun burda :D
bu konuyu yeni gördümde diğer konudaki videoda 2 ye 2 iken 200 gibi s2000 ss in 1 boy önünde olmuyormu yanlışmı gördüm videolar karıştı kaç konu var böyle :D
Maşallah...
Maşallah araçlara.Utkuda yandan güzel süzülmüş.
Arabaları yatırmayıp gazlayanlara helal :D
Ezn çok güzel maşallah zehir gibi gidiyor , satma combo be ne güzelde alıştıydın:icon_tup:
SS e bravo önüne gelenle sıkıyo hiçte ezilmiyo kısa 5 ile daha iyi olur onada maşallah..
ac 106 ya geçmiş olsun umarım basittir prb.onada maşallah
muhahahaha Maşallah araçlara, o aradan geçen kırmızı VAG ilgimi çekti :)
Megane RS mi dün gece çıkardım aracı dışarı ufak dolaştık Muti ile beraber
Megane RS konusuna gelince
stok 0.8 bar basan turbo ve iptal edilmeyen ASR ile yavan bir diet salatası olan MRS
iptal edilen ASR ve 1.6 bar turbo STg 2 yazılımla bol ranch soslu Ceasars salad oluyor.
Evet ben de biliyorum karnım acıkmış, hürmetler.
Bora seni yarın arıyorum
s2000 maşallah yürüyüşü bir yana ama duruşu çok on numara
ss clio rs hala filtre egzosla bence olağan üstü yürüyor bizde gurur duyuyoruz böyle yürümesinden sonuç olarak s2000 de 250-260hp lerden aşşağı değil teke tek bu kadar güçlü s2000 ile 5. vitese kadar bırakmıyor. ac 106 zaten çok ünlü bir araç onunlada başa baş 210 lara kadar gitmesi ss clio için gurur vericidir bence bu arada ac ye üzldük şanzıman sorununa geçmiş olsun en kısa zmanda düzelir inşallah tekrar gelmek isteriz muhabbet sohbeti yeter ortam çok güzeldi herkese teşekkürler sizleride burgaza bekleriz en iyi şekilde ağırlamaya çalışırızzz
Yanlız bu Lüleburgazlı arkadaşlarım alınmasınlar ama sizin için nekadar da zormuş "geçildik" diyebilmek :)
Neyse herkes kalsın sağlıcakla. Bu arada az önce K. Çekmecede Çamlıcaya gelip arabanın kaporasını verdiler ve gittiler. Bu kadar hızlı satılacağını tahmin etmemiştim :(
ben sword nickli arkadaşın dışardan çektiği videonun başındaki denemede kafakafaya gibi gördüm ama onlar teke tek denemeler sanırım neyse tekrar denenir sıkıntı yok bende yakında güzel bir alet düşünüyorum kısmetse bende katılacam aranıza .)
abi allah seni inandırsın konuya şunu yazmak için girdim
"abi aldın yine araba bak uğraşıyosun al tekneyi yaz geldi devam et huzura yaz burayada 2 konudan birine tekne aldım huzurluyum diye dejavu olalım :hehe:" dicektim ki satmışsın :D
Hayırlısı olsun Bora abi
Çok kısa sürdü bu aşk
Açıkcası bu kadar hızlı alıp satılmak pek hayra alamet bakılmaz
borars zaten rs in filtre egzosla sizi geçmesi biraz mantıksız olurdu tabiki yüksek süratlerde geride kalacak tutunması bile gurur vericidir :)
bu arada s2000 in satılmasına üzüldüm ama hayırlısı olsun güzel araçtı üzüldüm tekrar görürüz inşallah :)