zm yi yapan yer bellidir yanında calısıan ilhan kardeşimizde arkadaşlarrıdır.sorabılırler egzantrik varmı yokmu diye ama yakınca oda olucak
Printable View
Zm 500'nün koltukları sökük değildi diğer aracı bilmiyorum ama zm deydim...
arkadaslar ZM 500 te piston,hafif volan,portpolish,13.59 kısa,51lıkduzboru,chip,kelebeck bogazı ıslı,smıto hava kıtı.supersprint son susturu.
arcaın kesınlıkle arka koltukları sokuk degıldır.aracta crm performans suat abinin ve alper abının emegı vardır.ınanmayanlar arar sorar.
herkes speclerini dogru yazsın portpolish varmı benzın katkılımı o varmı bu varmı herkes yazsın bilelim.
bu speclerle denemek ıstıyen varsa buyursun deneyelım DOSTCA hırsla degıl gecılsekde videoyu koyarız.;)
Bak güzel deneme olur 70 de dene ama 2de 60 dada dene kimsenin hakkı kalmasın aradaki farkı bizde görelim :) :icon_tup:
İlk video koyuldugunda piston 13,59 yazılmıştı şimdi okuyorum aradaki fark cidden büyük.ayrıca arka koltukların oturma kısmını çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur yj sökmüş olsa bile birşey değiştirmez bunu konuşmaya bile deymez emin olun .
ya arka koltugu sökse ne olur 106 koltugu 5 kg ya gelir ya gelmez :d
ya yaşar sen neden ben ugraşıyon :d:d:d:d ya 106 hp lik 1055 kg corsa gsi
dimi yani herneyse cihanlada tatlı bastık o gün sonuç gibi olmadıgı bil yani abicim daha gelirken sıkıntılı gelmişiz demekki normalde denemezdim ama o kadar yol gelmişsn sıkmasak olamazdı yani ama bu cumartesi yi iple çekiyom valla ...
pejocular arasında kavga çıktı :D :D
maşallah araçlara demekki piston hafif volan farkediyormuş...ibrahim abide bişeyler yapsın artıkın :D
bize ogün sölenen eksantrik hariç herşey var.eğer bu modelse araba YJ gerçekten iyi yürüyor
YJ specler: 8200 limitörlü (copy) chip,51 düz boru,sonda tel maşa bir eksoz,carbon kazan flitre ve 13:59 kelebek te işlemli bunlar dışında başka hiçbirşey yok YJ de ibrahim abi yanımda şuan o söledi ben yazdım unutmadan ibrahim abi tek el gazlıo sol el sarılı :D
Ya yaşar derken orcun ?
Seninle neden ugraşayım ben? alıp veremediğimiz birşeymi var,ben sadece güzel deneme olur dedim ama diğer aracın devrin dede bas illa kendi devrinde basma anlamında yazdım dostane olarak,sen bu yazdıklarımı nasıl anlıyorsan benide öyle görürsün,ben senin beni gördüğün gibi biri değilim bana karşı içinde bir sıkıntı varsa deneme sonuçda babamın oglu değilsin hırs yapıyorsan deneme geçilme korkun varsa deneme cumartesi iple çekiyorsan deneme,foruma girince herkeze birşeyler oluyor kullandıgın kelimeye bak ( ya yaşar sen benimle neden ugraşıyorsun vs vs vs ,denemezdim uzakdan geldigin için denedim çocukmuyum ben orcun konuştugun kelimelerine dikkat et benimle ilgili bir sıkıntın varsa telefon aç konuş sen bana burdan yazdıgın için bende sana burdan cevap veriyorum . . .
bu konu neden bu kadar uzadı?????
benım aracımda hiç bişi yok firtle yok egzoz yok çip yok o yok bu yok timing yok,, o2 bozuk vuruntu bozuk,,, taşlama işlem falan yok işlerım dolasıyla daha yaptıramadım...
bu aksam zm500 arabayı beklıyorum orjınalle arasında ne kadar fark war görerım.... ???? bakalaım orjınalle arasında ne kadar fark war ???? arabam 34 DM SAXO MK1
SAĞ MARSPİYER CALINDI SONRA HAFIFLETMEK ICIN SOKTU DEMEYIN OLUR MUUU??
yaşar abım arabamı sen kullan bu gece hatta olurmu :):):)
oraya abi yazmayı unutmuşum ve bi gram içimde kötülük düşünmedim öyle söylerken ben asıl dosthane bi abi gibi takıldım sana ne olacak formda bana ben heryerde aynıyımdır yani bizde çocuk degil abi diyorsak saygımızdan bu yazı yakışmadı valla kırıldım ben denemekten hiç bir zaman korkmam bundan emin ol
Maşallah araçlara
sadece piston farkımı var