Maşallah ahmet aßi konu patlamış gitmiş ßende arkladaşa katılıyorum ßaşkan olarak organizasyon işi sana düşer aßi toplanalım İSYAN çıkaralım :) +1 ßende varım Prof Fotolar çeken arkadaşla gelirim hemde :)
Printable View
evet hade hareketlenelim beyler
ahmet bey öncülük sizden olması lazım konu sizin
bana ataşehir demeyin her hafta bağlanıyo valla bende sürekli gidiyorum taki bağlanana kadar artık yok ataşehire flan gitmiyorum denenecekse başka seçenekler var ataşehirde olmasın arkadaşlar bu arada yeni projelerle geliyorum ahmet osman selcuk heyyy akıllı olun içinizden değil üstünüzden zıplıcam hehehe:D
osman bu lafını unutma bu konuyu okuyan arkadaşlarda bu yazılarımı iyi okusun JGL rs UC fr denemesi olunca videoyu koyunca çok iyi izlesinler yorumları bana değil sana yapsınlar ben JGL rs sahibi ali:D osman bittin olum sen sana 3 4 boyum var :D
daha düne kadar böyle değildin len ne oldu araban iyleşmeye başlayınca atarlar flan heyy uyundırıyım videolar var elimde:D
hehehe komiksin diyorum başka yorum yok elinden geleni ardına koyma ahmet bak adamla yürümiyelim havalanmasın dedim adam ikidakkada hayal dünyasına sardı :) :)
kızma kanka çok çabuk kızıyosun tamam geçersen koyarsın videoları seyrederiz kanka sıkıntı yok yeterki sen geç :) ama kızma :)
ya bitirin arabaları biz aramızda her zaman deneriz sıkıntı yok kimin geçtiğininde önemi yok arabalar bizim
maşallah araçlara cztde çok iyi ama RS felaket allah kaza bela vermesin inşallah...
ah be ali espiri yeteneğin bukadarmıydı hiç şakadan anlamıyosun tamam kanka dert etme söz birdahaki rollde gaz kesicem :))))
valla iş güç yoğun bu sıra arkadaşlar.müsait bi zamanda konuşuruz bişeyler yaparız inşallah.ayrıca şu ligin son 2 haftası bi bitsin geberiyom heyecandan :Dmaçtan önce evde kampa giriyorum bende :D
Eeeee hani cztciler :D Haydeyin kardelenler buluşmaya kampanyası başlatıyormuyuz :D:D:D
Hiç bir iddam yok RS ler ile artık denenmiycek
Ali zaten JGL RS için kim konuşuyorsa ağzının payını alır onada laf söyletmem
Adamın araba MK1 kasaların en düşük KM ve en iyi giden RS idir diyebilirim...
O gün CZT den sonra ALİ abi ilede denedim
Kafa kafaya gittik 210-220 lere kadar
Hem VE veye JGL geçse ne olcak ben çıktım adam gibi adamlarlan tanıştım o gece
Beni 20 boyda ayırsalar problem değil o yüzden
Ali-Ahmet abi - Osman - Diğer bir abimiz daha vardı Yaşardı ismi sanırım hepsi bence bu rolling aleminde tanıdığım ender insanlardan
Videoyu geçildiğim halde direk Techturkeye koyulmasını istedim :)
İddası olan varsa buyursun CZT ile kalksın görelim RS cileri :D