İki aracada maşallah.
Printable View
İki aracada maşallah.
reis bu ne sinir onu anlamadım ben ? sen yukarıdaki mesajında bana mı dengesiz dedin ?
bizim kadir abiyle olan bir muhabbetimiz var ki benim nasıl BMW ci olduğumu bilir ona takılıyorum ben
birde ne M3 leri nede E30 u kötüleyecek bi kelimede yazmadım makara muhabbet yaptık sen nerenden anladın onuda anlamış değilim
geriden gelme konusundada çok e36 e46 m3 gerimden geldi benim zamanında sıkıntı yok yani :)
maşallah araçlara :)
araçlara maşallah kankam ve white rs ayrıca maşallah asfalt ağladı yaw
cok başa baş yarıslar olmus ıkı aracada masallah cok zevklı bır roll aksamı oldugu bellı :D
massalah her iki aracada cok fenalar allah kaza bela vermesin cok zevklı ve dostca bı roll aksamı olduguda belli:D
Yani anladığım kadarı ile arabanız henüz tam veriminde yürümüyor. Aslında ben sizin arabanıza istinaden yazmamıştım onu. Okuduğum kadarı ile sizin aracınız iyi yürüyen M3 leri geçiyormuş bu hali ile. E bu denemede de Kadir üstat sizi geçtiğine göre Kadir üstadın aracı gerçekten iyi olmuş demektir ayarsız hali ile.
Şimdi anladınız mı? :icon_wack
Tohan abı RS ın beyını stock a yakın bı yazılım var
ha dıyınce avans acılmıyor yanı standolone bı beyın olsa cok daha zevklı seyler olabılır :)
senın aracı merak edıyorum ılerleyen zamanda ıyı bı yakıt yapıp saglıklı bı ayar yaparsan cok tehlıkelı olur gıbıme gelıyor :)
ya ben kenan a takıldım hala :) bak konuyu görünce yine aklıma geldi
Maşallah git gide dahada hızlanıyor rs.
Netice itibariyle eksiklerimiz bitmez illaki her arabaya yapılacaklar vardır önemli olan dostluk çerçevesinde araba deneyebilmektir :) 3.32 lerin belki önü daha açıktır daha giderleri vardır bunuda zamanla görürüz her yapılan ilaveden sonra tekrar bir araya gelebilmekdir önemli olan ..Biz Skn typerla bir alo kadar yakınız sağolsun Gökhan hemen atlar gelir deneriz iki arabayada yapılan ilaveleri bu şekilde görebiliyoruz..Eğer aramız bozuk olsa o imkanımız olmazdı o yüzden bu muhabbet bozulmadan Tohan ve Kenanla denemek isterim kimse gaza gelmesin tadımız bozulmasın:icon_tup:
m3 lerin kimin olduğunu nasıl yürüdüğünü bilmiyorum o gün tesadüf denk geldik arkadaşlar sağolsunlar bizi kırmadılar. benim ölçüm kenan ve bundan sonra kadir değişikleri beraber test edeceğiz. o yüzden fazlada reklam yapmayın çünkü bizde bildiğimiz bir m3 veya başka bir arabayla yarışmadık...
[QUOTE=MeRtCaN;2283365]Tohan abı RS ın beyını stock a yakın bı yazılım var
ha dıyınce avans acılmıyor yanı standolone bı beyın olsa cok daha zevklı seyler olabılır :)
senın aracı merak edıyorum ılerleyen zamanda ıyı bı yakıt yapıp saglıklı bı ayar yaparsan cok tehlıkelı olur gıbıme gelıyor
valla avans açabilirsek neaala açamassak sıçar..
Sen bizi buradaki arabasına bi filtre takıp 5 boy hızlandım diyen bazı sıpalalarla karıştırma dostum. O RS üzerinde hepimizin emeği var. Emeğin reklamı olmaz. İyi yürüyen arabaya Maşallah' ımızı esirgemeyiz. Maşallah diyen tebrik eden adama reklam yapma denmez. Bunu reklam olarak görmen tuhaf kaçmış. Eğer videodan rahatsız olduysan o zaman Kadir üstada rica edilir video kaldırılır. Öyle değil mi sevgili Kadir üstad?