merak etmeyin dostlar kaldırdığınız şeyleri içine kaçırtcam haberiniz yok huahauha :D
Printable View
merak etmeyin dostlar kaldırdığınız şeyleri içine kaçırtcam haberiniz yok huahauha :D
ufuk yine mallaştı :) lan ufuk seninle olan videoları face e değil de adam gibi bir yere koy bütün sülale görmüş oooo eser başlamışsın yine yarışa die herkez sölendi
maşallah corsa ve GC ye..eser abi hasta oldum dun senn roll e geliş şekline tesisat fln filan:D
ufuk seni pis delicem burayada videoyu koyucam dahada konusamıycan.
oğlum bi sus lan artık beynimi miktin :D hafif gelir senn arac anlamıyon galiba sen bunu kanka cidi ciddi benle kyaslıyon mu sen yürüyebilir misin sence ?? (bunu ciddi soruyom yavrum.)
:D :D :D sen şaşırmışsın..sakın bu cümleni silme burdan :D
kanka biraz sabredin inşallah çok güzel bi şekilde çıkarıcam aracı eksikle çıkmam o günde biliyosun hatrın için gelecektim kısmet olmadı. herkesle deniycem yürütmeye aldık oğlum yatırmaya değil zaten;)
istediğin şey kalkık vaziyette oğlum bekle ama hemen vermiyorum ben öyle :D :D
noldu kardeşşşşşş vitesleriiii iyi atamadın heralde 5 ten sonra naptı sana corsa uzaktan ötüp duruyodunnn.
Noldu ufukçuk kardeşşşşş viteslerii iyii atamadın heraldeee 5 ten sonraaa naptı sana corsaaa uzaklardannn ötüp duruyodunnnn burası ikitelli filann teller koptu heralde seninnnn
sen benimi 220 de2 boy arkana aldın ufuk yapma allahını seversen orda sıkıntı oldu sende iyi biliyon dönerkende çektinmi video dönüş yolunda böyle konuşursan olmaz kendin demedinmi 200 den sonra geçip gidiyon diye ;)
bu muhabbet sıçarrrrrr..söyliimm