1 nci mesaja yavaş yavaş ekliyorum videoları
okadar çok sıkmışızki derlemesi uzun sürüyor :D
Printable View
1 nci mesaja yavaş yavaş ekliyorum videoları
okadar çok sıkmışızki derlemesi uzun sürüyor :D
Bu modda Teg'i karsisina alip yuruduyse ilerisini siz dusunun Masallah Hilmi Allah nazarlardan korusun
Adamsın la Hilmi :D:D:D
Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar.Karşılarında HULK ,, STLEGAL TEG, ellerinde Mause , Çekinen Ateşli fotoğraf'lara bakınıyorlar, birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar.O Turbosuz çocuk aklından geçiriyor 'benim de bir Turbom olsa, bende 0.8 Bar Bassam
Bende alsam..' diyor. 'Anne bana niye Turbo almıyorsun?' diyor,
''Bizde niye yok'' diyor.. :))))
:eek:
....
:puha:
.......
:su:
........... e haadiii :D
Kanka haftasonu ailecek pikniğe gidecez şu Hulku versene mangal almıyım yanıma :hehe:
bak sırf bu yüzden ben dail olmak üzeri kaç kişi seni takdir edip seviyor..:)
kanka böyle güçlü araçlarınız var deneyecek araç varsa dedigin gibi kim olursa denenir geçmek geçilmek bizler gibi insanların sıkıntısı deil.!!!;)
ikinizide tebrik ediyorum cem de sende gzl insanlarsınız allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin..
teg e hulk a maşallah
vay anasına sayın seyirciler :D
her 2 aracada maşallah, böyle atarsız gidersiz roller daha da zevkli oluyor :)
maşallah araçlara :)
Örnek alınması gereken 2 güzel insandan böyle videolar izlemekte başka zevkli oluyor yaw :)
iki aracada kocaman masallah
41 kere maşallah her iki aracada,adı üzerinde işte deneme...keyifle izliyoruz,ayaklarınıza sağlık :icon_tup:
maşallah teg in yaklaşıp geçtiği suratler nedir tahmini ? birden acaip hızlanıyor :D
Arkadaşlar bunlar ufak ufak sıkmalar
Genelde 2 nci viteste basıyoruz bunlarda teg in yanında durabiliyorum :)
Şimdi araya bir tane her iki aracında 3ncü viteste bastıgı videoyu atıyorum
Gerçek fark odur arkadaşlar iyi seyirler herkese