masallah hakkı ile deneme olmus
Printable View
masallah hakkı ile deneme olmus
Maşallah her iki aracada ne güzel kavgasız gürültüsüz rolling ve konusu keşke hep böyle olsa :)
Maşallah araçlara :)
Soru basit cevabıda basit soyle bir cevap olabilirdi mesala sen isi bilen adamsın 0,6 bar da bu gucu veriyorum beklentim artık kac bar basacaksan 3 bar bastın diyelim 700 whp olması 2 bar ile teg atıyorum 650 whp lerdedir benim yuruyenim iyi tahmin etmesi guc ama yakın olur hrld ama ben senin kadar anlamadıgım icin benim yorumlar sallamasyon sen kendi set up ınıda teg in set up ınıda yorumlama sansına sahipsin o baglamda sordum diger yandan deneyecek adam bulamadıgından sanırım insanları urkutmemek adına boyle sakin yazıyorsun sanırım :)
valla abi ben bu videolara inanmadım desem yeri var sen gecilsende kötülnmez bu arac ne malzemeler var herkes biliyo bence kendi görüsüm.
Seko cevabını ilk cümlede verdim
geri kalanını ortaya attım herkesin artık birilerini birine kırdırmaktan vazgecmsi lazım
Ben de bu yolda herkese ön ayak olmaya çalışıyorum
insanlar artık ezikligi hırsı bilenmeyi bir kenara bırakmalı
sadece kendi aracını nasıl hızlandırabilcegi hakkında çalışmalar yapmalıdır
misal benim cem abi ile aramda hafif tatsılık bile olmuş olsa bir daha deneme yapmaz gectim kardeşim denemem düşüncesi olur genelde böle
ama oysaki bu denemelerdeki gibi olunca ne oluyor ben aracımı hızlandırabilmişmiyim hızlandıramamışmıyım anlayacagız ayrıca ben ona yaklaşıp onun önüne gecene kadar onun aracını hızlandırmasına gerek yok
ama ne zaman ben onun önüne gecerim işte ozaman da o artık arabasını hızlandırmak için ne yapması gerektigini düşünmeye başlıcak bazı şeyler yapacak parçalar alıcak yada daha fazla basınc acıcak vs vs sonra bir daha bakacak hızlanmışmı
bu camiadaki insanlar araçlarını başka şekilde hızlandıramazlar
Ben Stock iken HPF ile denedim aracımı hızlandırmam gerektigine karar verdim ama stock olarak daha nekadar nasıl hızlandırabilirim diye düşündüm mesela vs vs
Kim isterse denemeye çıkarım isterse 3 bar basayım gene gecileyim hiç farketmez kim ne diyosa desin umrumda olmaz ben bu kafadayım herkesi de bu kafada olmaya davet ederim
maşallah her iki aracada güzel denemeler olmuş .
Adamsın :D:D:D
geri kalanını ortaya attım herkesin artık birilerini birine kırdırmaktan vazgecmsi lazım
Ben de bu yolda herkese ön ayak olmaya çalışıyorum
insanlar artık ezikligi hırsı bilenmeyi bir kenara bırakmalı
sadece kendi aracını nasıl hızlandırabilcegi hakkında çalışmalar yapmalıdır
abi keske herkes böyle düşünse bu sözlerin için tebrik ediyorum
İki aracada maşallah
İntegra insanın gözünü korkutuyor o nasıl bir gidiş:)
araçlara maşallah.
ama bi teg sahibi olarak teg ile gurur duydum. cidden en türkiyedeki giderli teg.
hulk basınç açınca videolar daha zevkli olur :)
allahtan sınırsız internete geçtik :)
tek tek izleyelim bakalım şimdiden maşallah iki aracada.
maşallah araçlara yaa
birbirinden güzel videolar için teşekkürler araçlarınıza da maşallah :)