arkadaşlar hepinize teşekkür ederim....
biz teşekkür ederiz.
bi foresterı ne biliyim kimse kolay kolay bu hale getiremez.
uğraşmak bile istemez insan.
gördük ama gurur duyun bence...![]()
Kutsal Allah senin cezanı versin arkadaş ben burda sana uyuz oldum yemin ederim sinirden kuduruyorum kaç gündür senin bokuna her yeni mesaj sekmesine tıkladığımda seni görmekten bıktım. Haklı olsan bir yana saçma sapan bişeyi savunuyosun. Yemin ederim hayatımda senin kadar malını görmedim. Yeter be kardeşim valla yeter bıktın usandırdın, video ise video zaman ise zaman varsa yürüyecek araban çık yürü yoksa elalemin pikiyle gerdeğe girmeye çalışma, yok eskişehir arabasıymış yok burgaz hepiniz aynı milletin çocuklarısınız uzatmayın![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
.................
Her an isirabilir![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
birazdaha düzgün yazarsan 1. okumamda anlarım demek istediğini
tabikide ilk değil eskişehirde 400hp outlander var biz ona evolander diyoruz
daha sonra istanbulda çevremde benim aracımla benzer speclere sahip 2 adet forester daha var, ankarada forgetli wf35'li bi forester daha var.....
kutsal aman diyim yarın öbürgün bu evolander'a yada bahsi geçen forgetli forester'a denk gelme..... ozamn ferrari bulmak zorunda kalırsın......
bak arkadaşım senın aracınn dedığın kadar cabuk ıvmelenmesıne nezman inanıcam biliyomusun yarın gece ss rs gelyor ıstanbula deneyın vıdeoları koyun ss i geç ozmn inanıcam şuanki verilerinle bir m3 ten hızlı olduğunu söyluyorsun kadranına görede o gözukuyor m3 ü geç ozmn inanıcam kadranına ok zaten senin aracın yavas demıyorum çok ıyı kategorısıne göre dıyorum ama kadrandakı hız yok dıyorum olay bundan ıbaret hala ınsanlar anlamamakta ısrar edıyorlar ve sende benım görusum bu bunu savunuyorum hala ne sneın aracını kötuledım nede buna benzer bırsey yaptım yıne söyluyorum aracın çok ıyı ama kadranda çok çok daha ıyı gözukuyor anladınmı bunun çözumu orj verılerınde bı m3 ıle denemek cunku ondan 1 sanıye kadar daha ıyı vıdeon var buda demek oluyor kı m3 lere sen üflüyorsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)