User Tag List

Sayfa 4/17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
319 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: forester 0-100 YETER ARTIK!!!

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallh kazasız belasız kırıksız cıkıksız gazla ınsallh
    subaru guzel araba ya kımse begenmesede
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi arkadaş beni kırmamışsın video çekmişsin burda bana hitap olarakta yazan arkadaşlar varsa alıntı yaparak bana yazsınlar sen daha eski videonu çektiğinde ilk videonda bi tuhaflık vardı ki şuanki halinden ibre hızlı kalkıyodu 2.videonda kı vıdeonla düzlukte çektiğin video ttumuyodu anladınmı o konulardan benim haberim bile yoktu yeni duydum bu denemelerle birlikte şimdi gelelim senin tartışmana sen diyorsun ki üstüne basa basa 5 saniye 0 100 bende dedim ki 5 sn yede çıkamassın 0 -100 ün 6 sn sende bak tut benım ıcınde 1 sanıye az 1 sanıye cok önemlı değil ama 5 sn yede cıkmaayacaığın söledım kı çıkamamışsın butun olay bundan ibaret bilmem anlatabıldımmı bılmem anladınmı ha ayrıca bir jipe göre çok iyi gidiyo ama sorun senin sn kavramında ha bu sölediklerımde bı yanlışlık varsa söyleyın

RS609 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-100 6 saniye gibi gorunuo ve bence o agırlıktakı bı araba ıcın ıvmelenme mukemmel kazasız belasız cok basarılı olmus

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten ivmelenme harika o kasaya göre .. kocaman maşallah diyelim

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah yiğit forester s turbo oluyor dimi bu araba
    forester sturbo aynen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç stock 177 hp midir?
    bazı kaynaklar 190 bazı kaynaklar 168 bazıları 177 yazıyor doğrusu 177 evet

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    fn2 killer diyorum ben buna artık
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi arkadaş beni kırmamışsın video çekmişsin burda bana hitap olarakta yazan arkadaşlar varsa alıntı yaparak bana yazsınlar sen daha eski videonu çektiğinde ilk videonda bi tuhaflık vardı ki şuanki halinden ibre hızlı kalkıyodu 2.videonda kı vıdeonla düzlukte çektiğin video ttumuyodu anladınmı o konulardan benim haberim bile yoktu yeni duydum bu denemelerle birlikte şimdi gelelim senin tartışmana sen diyorsun ki üstüne basa basa 5 saniye 0 100 bende dedim ki 5 sn yede çıkamassın 0 -100 ün 6 sn sende bak tut benım ıcınde 1 sanıye az 1 sanıye cok önemlı değil ama 5 sn yede cıkmaayacaığın söledım kı çıkamamışsın butun olay bundan ibaret bilmem anlatabıldımmı bılmem anladınmı ha ayrıca bir jipe göre çok iyi gidiyo ama sorun senin sn kavramında ha bu sölediklerımde bı yanlışlık varsa söyleyın
    üstüne basa basa 5 saniye yazdığım bir topic bir sayfa bul aracı benzin döküp yakarım.... eskişehirde bazı orası burası oynayanlar 5 saniye imkansız gibi laflar etmişler ki biz hep 5 6 saniye arası dedik 0-100'üne aracın, sonra laf dönmüş dolaşmış tam 5 saniyeye gelmiş.....

araç ocak ayı tr tuning dergisine bile çıktı orayada 5.5 saniye yazdırdık ortası olsun diye....

sen o videoyu gözünle tekip ediyordsun, dosya halinde sana yolliyim finalcut yada quicktime programında salise salise oynatıp bak hesapla, ben hesapladım 5.3 saniye çıkıyor.... ha buda tatmin etmezse koyarız bi iphone dyno öylede ölçeriz sıkıntı yok.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit maşallah aracına çok güzel hızlanması var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeze teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstüne basa basa 5 saniye yazdığım bir topic bir sayfa bul aracı benzin döküp yakarım.... eskişehirde bazı orası burası oynayanlar 5 saniye imkansız gibi laflar etmişler ki biz hep 5 6 saniye arası dedik 0-100'üne aracın, sonra laf dönmüş dolaşmış tam 5 saniyeye gelmiş.....

araç ocak ayı tr tuning dergisine bile çıktı orayada 5.5 saniye yazdırdık ortası olsun diye....

sen o videoyu gözünle tekip ediyordsun, dosya halinde sana yolliyim finalcut yada quicktime programında salise salise oynatıp bak hesapla, ben hesapladım 5.3 saniye çıkıyor.... ha buda tatmin etmezse koyarız bi iphone dyno öylede ölçeriz sıkıntı yok.......
    kardeş alaha emanet ol senın arabanın 0 100 ü 2 sn oldumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca elinde bu dediklerini kanıtlayabilecek, karşıma koyabilecek bi aracın yoksa daha fazla uzatma derim, stoc e36m3'ü bulduğun gün buyur gel, dediğim gibi geçmekte geçilmekte umrumda değil, geçilmek istemeyen adam imzamdada yazdığı gibi 1500küsür hp araca biner(her araca saplayacak araç vardır)....

ki geçmek geçilmek umrumda olsa buraya ne dyno koyarım ne video, millete aracım allahın tüplü jipi gelin yürüyelim derim 7'den 70'e bütün araçları dizerim video bölümü hergece şenlenir.....

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ivmelenme harika o kasaya göre gercekten cok ıyı gıdıyo arac kazasız belasız massallah..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca elinde bu dediklerini kanıtlayabilecek, karşıma koyabilecek bi aracın yoksa daha fazla uzatma derim, stoc e36m3'ü bulduğun gün buyur gel, dediğim gibi geçmekte geçilmekte umrumda değil, geçilmek istemeyen adam imzamdada yazdığı gibi 1500küsür hp araca biner(her araca saplayacak araç vardır)....

ki geçmek geçilmek umrumda olsa buraya ne dyno koyarım ne video, millete aracım allahın tüplü jipi gelin yürüyelim derim 7'den 70'e bütün araçları dizerim video bölümü hergece şenlenir.....
    yok kardes yok senın canın laf dalaşı çekıyo ist pıyasasında mutlaka bı m3 bulursun cekte ızleyelım bakalım vıdeoları ne oluyo görelım ayrıyetten cektığın vıdeoları gözumle takıp edıcem doğal olarak oyuzdne cektın dımı haa 5 sn olduğunu kanıtlayan yazı bulmama gerek yok 5 sn cıkardığın vıdeo var sen ko mıllette ızlesın o vıdeoyu olmazmı

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yiğit, eski bir sf kasa forester s turbo (modifiyeli ) kullanıcısı olarak maşallah diyorum ve allah kaza bela vermesin.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğit maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardes yok senın canın laf dalaşı çekıyo ist pıyasasında mutlaka bı m3 bulursun cekte ızleyelım bakalım vıdeoları ne oluyo görelım ayrıyetten cektığın vıdeoları gözumle takıp edıcem doğal olarak oyuzdne cektın dımı haa 5 sn olduğunu kanıtlayan yazı bulmama gerek yok 5 sn cıkardığın vıdeo var sen ko mıllette ızlesın o vıdeoyu olmazmı
    cümle alem izledi gördü yorumlarıda okumuşsundur.... bak bakalım bir allahın kulu çıkıpta sen gibi adamı yalancı çıkartmaya çalışmışmı?

herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit maşallah
    sağol ibo abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cümle alem izledi gördü yorumlarıda okumuşsundur.... bak bakalım bir allahın kulu çıkıpta sen gibi adamı yalancı çıkartmaya çalışmışmı?

herkeze tekrar tekrar teşekkür ederim
    ya arkadaş neden yalancı çıkartıyım senı 5 dedıler 5 cıkmaz dedık cıkmadı 6 cıktı madem 1 sanıye ılerı 1 sanıye gerı takılmıyorsun hala neden bocalıyorsun anlamadım ki seni 5 çıkmamıs ıste bızde dedık jıp dedık jıpe göre ıyı dedık ama 5 yok varmı aykırı bısey?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)