maşallah kardeş kim ne derse desin süper aracın var
Printable View
maşallah kardeş kim ne derse desin süper aracın var
Profil nicki olarak tanımayabilirsin.. Öncelikle kendimi tanıtıyım. Ben Melik. Geçen ben Eskişehir'deyken shell'de muhabbet etmiştik hatırlarsın delsol le deneyeceğiniz akşam.. Biz o akşam muhabbette bilmem hatırlıyormusun ama sana hiç bizim Eskişehirdeki şu arabalar sizin arabalara çakar şöyle olur böyle olur vs. demedik aksine mümkün olduğunca temeli araba konulu polemiklerden uzak durduk, hatta böyle araçlara çamur atmak yerine sadece sanaldan tanıdığım Lüleburgazlı Clio Rs'i olan Okan arkadaşın arabasının da izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla çok güzel gittiğini falan konuştuk.. Eskişehir'de sizin aracınızın speclerini 4e katlaıp 5e bölücek arabalar olmasına rağmen biz o akşam sadece Emre'yi ( Del Sol) çağırdık maksat eğer yapabileceksek senin aracın gibi atmosferik bi araçla çıkmaktı karşına..O araçla da 2 defa roll denediniz ve başlangıç hızı ve vitesi de sizin seçtiğiniz gibi oldu.Nitekim aracı geçtiniz.. Bahane aramaya kalksak biz emin ol ortada bir çok bahane var ( Mesela; 1. Araçta sadece komple egzoz ve filtre var. 2. 60'dan 2.vites daha vtec'in en ölü olduğu hızda başladınız vs. vs. ...) .Ama biz tutupta kimseye birşey demedik! Soranlar olduğu zaman da bahaneler arkasına sığınmadan 306 geçti araba gayet güzel gidiyor dedik.Ama o akşam siz kendiniz dediniz yok işte 0-100'ü 5 sn. olamaz,imkansız vs. diye hatta rs Okan'ı örnek falan gösterdiniz.. Biz yine birşey demedik tek dediğimiz Yiğit şu an İst.da geldiği zaman isterseniz aracına biner görürsünüz.Nitekim zaten görmüşsünüz.. Bu seferde ben İst.daydım.. Ama yapılan roll'ün videolarını izledim.. Zaten sonuç ortada onu hiç söylemiyorum..
Sanırım lafı biraz fazla uzattım.Kısaca toparlıyım, eğer amacın araca çamur atmaksa, bi 4x4 lpg'li jip'e geçilmek size bu kadar koyuyorsa bilseydik emin ol hiç denetmezdik. Eğer amacın 0-100'se 5 sn. nin altını çıkaracak Eskişehir arabası da bulurum ben sana o da problem değil. Adam seçenekleri sunmuş hala inanmıyorsan başka yollardan da ölçebiliriz diye.. Hala iddaalıysan gider ölçersiniz ama yok gerek yok diyorsan bu kadar laf kalabalığına gerek yok maşallah de geç hatta onu bile demesen olur ;) Kimse senden yada sizden madalya,tebrik vs. birşey beklemiyor zaten..
Armut piş ağzıma çiğnenmiş olarak düş diyor adam siz hala laf anlatmaya çalışıyorsunuz. Büyük ihtimalle ona da çok çiğnenmiş diyecek ama olsun.
yiğit hiçmi üşenmedinde gidip video çektin tekrardan :D 41 kere maşallah ya çok güzel
arkadaşım tanıyamadım ama görsem tanırım.bız ortama gelıp hıcbır zaman saygısızlık etmedik yanlış haraketımız olmadı.çarşıda durdurdunuz sizde araç varmış denıyelım dıye kırmadık geldık denedık roll yaptık 400 e arac gönderdınız vıdeo sonucu ıcın:)o olmadı drag yapın deınız drag yaptık muhabbete cıktık bır gece ötekı aracla deneyelım dedınız onla denedık kı sızın araçlarınızın devrınde bastık hıc vıdoların bırını burda gördunuzmu ama eğer illakı cekelım koyalım dıyorsanız cıkar bırgun denerız vıdeoları koyarız buraya ozmn arkadaşlar karar verır
maşallah kardeşim
walla arkadaşlar bn canlı şahidiyim 6 sn die idda eden warsada olsun 6 sn ki bn düzgün ölçümle 5.6 civarlarında çıkcıağını tahmin ediyorum
olurda ilerde yiğit şanzuman işinide çözerse bide arabayı satmazsa o zmn çok daha güzel değerler çıkar muhakkak :)
yiğit sen yastık altında bir de debriyaj bulundur da nolur nolmaz :D
melik daha okluyamadım yazdığın destanı bekle iki dakka knka :D
Kocamannn maşallahhhhhh gercekten cok guzel hızlanıyor, kazasız belasız :)
maşallah aracınızın ivmelenmesi çok iyi.hele ki 100-200 hızlanması çok hoşuma gitti :)
ilk video koyduğunuzdan beri aracınızı takip ediyorum.benzer durumları bende yaşamıştım terrano yürür vaziyetteyken.jip yürümez gitmez diyen çok oluyordu ve hala da oluyor.bende her defasında çıkıp deniyordum ve en son motor kırdım 2 yıldır yatıyor aracım :D dilerim siz bu tarz problemleri artık yaşamazsınız :)
banada millet 1 haftadır eskişehirden nezaman geliyon hadi gel artık diye tuttturduda tutturdu bende hayırdır inşallah dedim, geldiğim gün, herkez artık bu konuşmalara uyuzmu olmuş ne(uyuz olanlar var bizim ekipten isim vermiyim) ben gelince bi ohhhh!!! çekti :D
Maşallah çok iyi hızlanıyo
Görsen mutlaka tanırsın.. Bizim de size karşı bi yanlış hareketimiz vs. birşey olmadı. O çarşıda durdurupta sizde araç varmış deneyelim muhabbetini de bilmiyorum.Ben Eskişehir'e geldim muhabbet ederken bi kaç defa sizin ve araçlarınızın konusu açıldı herkesin dediği araçlar ( hem 106 hem 306 ) iyi yürüyor hatta atmosferik olarak iyi olarak düşündüğümüz şevkinin si ına bile 5-6 boy attığını söylediler.. Ama o gece del sol'le denediğinizde kalıbımı basarım devirde falan basılmadı. Benzinlikte arkadaş video çekti + olarak biz onlardan önce çıkıp sonucu görmek için önden gittik ben canlı şahit olarak net bi şekilde gördüm yani..
ki melik sen beni bilirsin eskişehirde daha önce turbolu şahinle bile yürüdüm ve bütün eses ahalisi biliyor zerre kadar küçümsemedim ve ön yargılı yaklaşmadım araca.... niye? çünkü kaputunun altını bilmediğin araca dil uzatmıyacaksın.... yarın tepem atarda bütün motoru tesisatı bi torosa swaplasam nolcak düşünsenize :D
Bi akşamı ataşehir de canlısını da görmüştük...
Duruşu da video da cok guzel..
Rabbim nazar dan saklasın maşallah..
Değişik,olmaz,denilen araçların böyle yürüdüğünü görmek hoşuma gidiyor :)