beyler sakin :D:D:D:D:D
Printable View
beyler sakin :D:D:D:D:D
yakışan yapılmış
birazdaha düzgün yazarsan 1. okumamda anlarım demek istediğini :)
tabikide ilk değil eskişehirde 400hp outlander var biz ona evolander diyoruz :)
daha sonra istanbulda çevremde benim aracımla benzer speclere sahip 2 adet forester daha var, ankarada forgetli wf35'li bi forester daha var.....
kutsal aman diyim yarın öbürgün bu evolander'a yada bahsi geçen forgetli forester'a denk gelme..... ozamn ferrari bulmak zorunda kalırsın......
bak arkadaşım senın aracınn dedığın kadar cabuk ıvmelenmesıne nezman inanıcam biliyomusun yarın gece ss rs gelyor ıstanbula deneyın vıdeoları koyun ss i geç ozmn inanıcam şuanki verilerinle bir m3 ten hızlı olduğunu söyluyorsun kadranına görede o gözukuyor m3 ü geç ozmn inanıcam kadranına ok zaten senin aracın yavas demıyorum çok ıyı kategorısıne göre dıyorum ama kadrandakı hız yok dıyorum olay bundan ıbaret hala ınsanlar anlamamakta ısrar edıyorlar ve sende benım görusum bu bunu savunuyorum hala ne sneın aracını kötuledım nede buna benzer bırsey yaptım yıne söyluyorum aracın çok ıyı ama kadranda çok çok daha ıyı gözukuyor anladınmı bunun çözumu orj verılerınde bı m3 ıle denemek cunku ondan 1 sanıye kadar daha ıyı vıdeon var buda demek oluyor kı m3 lere sen üflüyorsun...
kutsal leaks yakında bekleyiniz :D :D
üslubun özel mesajda daha bi normal burda daha bi atarlı çözemedim :)
arkadaşın demek istediği şudur ki
kadran videosunda kadranda sapma var
bize 4.vites 180 de kestiğini söylemişti videoda 4. vites 197 de kesiyor
bu durumda kadranı hatalı olması lazım diyor.
yiğit sen bi iphone dyno bulup ölç en temizi kafalarda soru kalmasın :)
valla ben pek göremiyorum arkadaşlar.
hele antepte bunların sayısı sıfır...
pajeroya bişey yapan yokmu peki? :)
Kutsal Okan'a selam söyle sizin gibi yalamalara sahip olduğu için bu 1
2. olarak kimse senin masturbasyonun için kalkıp araç deneyecek kapasitede olduğunu sanmıyorum yiğit 1 kere hataya düşüp senin için kadran videosu yayınlamış olabilir ama yiğitin senin için artık başka bi arabayla deneyeceğini sanmıyorum düşünmüyorum.
beyler iphone dynosu olup bu gece ataşehire gelecek kişiye mcdonalts'tan istediği en büyük menüyü ısmarlıcam......
önceden kullandığım lastiklerin yanakları 55 di ve ozamn 180'de bitiyordu 4. vites, şimdi 60 yanakta 200gibi bitiyor, ve aracın orjinal lastik ölçüsüde 60 yanak....
180 yazarken kafam eski lastikl ölçüsüne gitmiş bi hata oldu o yüzden
bide o gece 55 yanak olduğunu düşünsenize :D
Çok güzel araç maşallah, çok da keyifli gözüküyor :)
Dynom olsa gelirdim vallahi mc'e gece :(
evet beyler iphone dyno aranıyor :D:D:D:D
sohbet bölümüne konumu açsam dyno için napsam :D
jdm vti ile sağolsun hoş muhabbetlerimiz vardır.
kimse bozamaz aramızı. :)
zaten 306ya geçti, hak yolunu buldu.
tamam dedim. :)
dyno konusu sohbet bölümüne açılmıştır :D:D:D:D
iphone dyno değil de afyon dinar desem iğrenç mi kaçar acaba :D
aynı ölçüde sadece yanağın değişmesi senin kadranını saptırır. daha hızlı yapmaz ki? yada ben mi yanlış biliyorum?
orjinal yanak ölçüsü 60 ise ve orj. ölçde 4 190küsürde bitiyorsa ve sen videoyu 60 yanakla ölçtüysen video doğrudur.
biraz daha netleşti mi olay kutsal?
kadrana takılma artık
heralde yiğit de arabasının m3 kadar hızlı olmadığını biliyordur :)