ds3 de 3 4 kere deneyince arka arkaya ısınınca araba yavaşlio intercooler i değiştircez işallah daha ii olcak bu akşam tekrar denedik 1 boy geriden geldi videolarini paylaşicam normal 306 gti a da filtre egzozlu fln 3 4 boy acti....
Printable View
Maşallah iki aracada
Maşallah araçlara 306 güzel yürümüş :) sesde iyimiş :D
306nın sesinden belli güzel devir çevirdiği maşallah her iki araca da...
Maşallah denediğin 306 ya göre değişiyor aracın performansı,sen normal bir pilot normal bir 306 gti ile deneseydin şu anda herkez ds3 konuşuyor olacaktı :)hem iyi giden bir araç ile denemişsin hemde iyi bir sürücü ile böyle olunca sonuç gayet ve gayet normal,diger denemelerinin videosunu koyarsan daha güzel olur ,ds3 çok begendigim bir araç ufak tefek işlemler ile yürütebilecegini düşünüyorum.
DT plaka 306 gördüğüm kadarıyla,motoru ben modsuz biliyordum demekki yapılmış.Çokda güzel olmuş valla kullananda çok güzel vites atmış tebrik ederim.
Maşallah araçlara,özellikle 306ya :)
Güzel deneme olmuş 306 gti gerçekten çok güzel yürümüş 2 aracada maşallah :)
Bizde şu sıralar ds3 ile uğraşıyoruz forumda ds3 yapan yürüten varmı arkadaşlar bilgi alışverişi yapalım 207 konusundan ziyade sadece ds3 ağırlıklı :) Birkaç soru ;
Ds3 ün yazılımını kim yaptı ? ve dyno verisi varmı basınç ne durumda
İntercooler ıısınmasını söylemişssiniz yazılımdan sonramı geldi bu sorun ?
Bilgilendirirseniz sevinirim :) Ayrıca diğer videolarıda merakla bekliyorussss :)
306 baya gittiği açık viteslerde dsg gibi ds3 halt etmiş :D:D
306nın devirleri bitirişinden belli zaten:)heleki o 3.vites... maşallah
samsuna geldiğim gün yola cıkmadan önce denemiştim bende dt 820 ilee.. sesinden kendi sesimi duyamadım hatta ikinci denememizde 2. viteste bayağı kesiciye düşmüştüm:D:D
dt 306 gti 206 rc 306 gti vs ds3
YouTube - dt 306 gti 206 rc 306 gti vs ds3
yazılımı miniks'ler yaptı 190 hp 300 tork dyno'su var şu anda basınc ne bilmiyoruz üst üste denediğimizde araç bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor baya hissedilir derecede intercooler ihtiyacı var gibi dün akşam osman abinin arabayla ilk denemelerimde çok yakın gittim fakat 3.denemeden sonra yavaşlamaya başlıyor araç hatta en son koyduğum videoda yaklaşık 6.veya 7 denemeydi osman abinin arabayı geçemeyiz fakat diğer arbalarla çok farklı gittik.
İki araca da maşallah. 306 ne vites atmış ya, yıldırım hızında resmen:)
Böyle 306'lar görmek çok güzel.
..............
arkadaşlar son videoda DT 1 kişi SBL 2 kişi tersi denendi SBL dt yi geçti..eksik bilgiler yazmayalım...Osman usta arabayı güzel yapmış maşallah ama SBL ile sağlıklı ve eşit denediğinde tam sonuç belli olur 2 ye tek çok farklı oluyor...ZATEN SBL TEK KİŞİ DT Yİ GEÇTİ..aynı durum yani ama boylar farklı olabilir...
DS3 e maşallah çok iyi gitmiş :)