|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
SUS'R-DBS SUS'R gerıden basIP KAFA CIKIYOR
YouTube - SUS'R-DBS SUS'R gerıden basIP KAFA CIKIYOR ![]() SUS'R-DBS dbs tunel yapmasına ragmen SUS'R onde YouTube - SUS'R-DBS dbs tunel yapmasına ragmen SUS'R onde ![]() SUS'R-DBS dbs nın okuz gıbı SUS a tuneli YouTube - SUS'R-DBS dbs nın okuz gıbı SUS a tuneli ![]() --------------------------------------------------- SUS'R-DBS tampon kopup balon yapıyor sus dırek duruyor zaten YouTube - SUS'R-DBS tampon kopup balon yapıyor sus dırek duruyor zaten ![]() ONLARIN KOYDUGU VIDEO BUYDU ![]() -------------------------------------------- SUS'R-DBS DUZLUKTE DBS TUNELL YAPTIĞI ICIN BIRAKIYORUM KORNA SESIM DUYULUYOR! YouTube - SUS'R-DBS DUZLUKTE DBS TUNELL YAPTIĞI ICIN BIRAKIYORUM KORNA SESIM DUYULUYOR! DS3 TEN CEKILEN VIDEO ![]() YouTube - SUS CTR vs DBS CTR yorumlar sızın arkadaşlar moderetorler anket yaparmısınız lutfen ahalı karar versın en hızlı NA Type'r kımmiş? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Bundan buyuk kapak henuz uretilmedi ama mehmet calismalara basladi gordum elinde cizimleri var yaptik olacak ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Tebrik ederim Mehmet emeği geçen herkesin eline sağlık..Maşallah..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Z4 M , Polo GTI
|
Güzel çıkmışım
![]() Maşallah Maşallah 2 araca da Maşallah 2-3 boy tartışmaları son bulur heralde... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Tesekkurer emeklerımıze sağlık Turbo altyapılı ıle bu kadar oluyor napak Yiğit ede kazasız beasız nede olsa defter artık kapandı...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ahahahaha
Maşallah kazasz belasız __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bn gorucegımı gordum yoruma gerek yok ısı aracada masalah .
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
tesekkurler
senle cetemıymısız bız ahah tanımam bıle yuz yuze seı ama neyse ![]() yazın ya gorduklerınızı sız karar verıceksınız kım hızlı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Porsche Cayenne
|
Tebrikler Mehmet
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
yigit sende koy videolari adil olsun . konuda tartisma cikmasin lutfen iki tarafta videolara bakilarak uyelerin kimin aracinin daha hizli oldugunu secme konusunda hemfikir . bu yuzden videolari izleyip yukarida ankete oy verebilirsiniz .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
hep beraber değerlendırcez kım hangı vıdeodan ne anlıyorsa ona gore oy versın ben değil sayın uyelerımız SUS tursun kım SUS acaksa
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Bu videolardan mehmet geçti diyoruz
maşallah mehmet arabana
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
çok tesekkur ederım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: loading...
|
sus makara yapmış
![]() YouTube - SUS'R-DBS SUS'R gerıden basIP KAFA CIKIYOR ![]() dip not: birde oy verenler gözükürse gerçek daha net çıkar, az çok kimin ne amaçla verdiğini biliyoruz Son Düzenleyen ReFiK; 13-05-2011 04:02. |
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
ole misyonerler gibi calisarak eksozu kriptonitten yapiyoruzlarla kacak gureserek olmaz bu isler ... Herkez oyunu kullansin fikrinide yazsin kiii ole rolll hatti doll hatti falan yazipta gerivites selami edasinda adamlar turemesin daha fazla ... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
SUSmasini bilicen kardesim ve kardeslerim
Bu yigit Bevleri ekolu olmus butun genclerin kahramani masallah ![]() Kimse DBS gecildigine inanmiyor Bevlerde ![]() Tarafsiz olarak ordaydim ama gecen tarafla kutlamaya gitmek isime geldi ![]() ![]()
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
maslak opetten beraber ciktik yan pompadaydim sustali yazisi iyi durmus
otogara kactik ordan tum yol boyunca deneme noldu acaba merakiyla gecti tam videolari izlicem mola bitti dedi kaptan nalet gitsin ![]() ama yorumlara gore sus gecmis tebrikler mehmet
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
ki herkes bılıyor benım hıç bir denemde hiç mazeretım olmadı yiğit sıkıntı var dedı bekeldık yaptı arabasını denedık sonuç ortada
![]() anet sonuçlansın artık arabama huzur ıe bınmek ıstıyorum
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |