Allah kabul etsin
Printable View
bence rollerde vantuzlu kamera şartı olsun
ne takipçiye gerek kalır ne dış çekime ne de kavga olur polemik olur
alalım forumca 2 tane kamera + vantuz (ya da başka bi sabitleme zamazingosu) böyle bir organizasyon yapılacağı zaman takılsın iki araca da... hakem heyeti de videoları yüklesin siteye :)
nedir yani atla deve mi?
3 boy denilen videolar nerde ?
Dün gece ile ilgili yorum yapmıcam, 2 aracada MaşAllah.
Hilmi sen insanmısın :hehe:
mehmet direkten donmusun erel cakıyormus sana az daha masallah iki aracada cok guzel denemeler olmus bu kadar yakın olması muthis ..
her iki aracada masallah.
MZ4 e masallah..basarılı gıdıyor ona dıkkat cekmek lazm:)
camii den bağlanıyorum :D
arabalar denk gitiş kafa burun
maşallah.
son videoda mehmet gaz ezerek hızlanmışsın :D
2kiside birb,r,nden hızlı değil denkler kazasız belasız.
İkinizinde ayagına saglık, güzel denemeler olmuş. eger gözlerimde yanlışlık yoksa SUS önde görünüyor.
yigitle aram iyi değil herkes biliyor ztn o yuzden onu savunacak bi tarafım yok.
ben bu videolardan ve bu yorumlardan hiç bir sey anlamadım :S
videolarda gordugum kadarıyla genellikle basa bas bir mucadele soz konusu camurlukla kaputla (vitesine gore) ya dbs onde yada sus.
yorumlara bakıyorum herkes sus onde diyor heralde benim bi goz doktoruna gitmem lazım.
ilk videoya yorumum;
dbs basarbasmaz onde 4 vitese atıldıgında sus camurluk boyu one cıkıyor o an sanki dbs ilerliyormus gibi gozukuyor ama yolun bos olmasına ragmen mehmet 5. viteste bırakıyor herhangi bir tunel yok 2 aracta kendi seritlerinde mehmet neden bıraktın orda ??
2. videoya yorumum;
temiz bir kalkıs 5. vites sonuna kadar 2 aracta yan yana hatta cam car diplerine kadar giriyor hersey ap acık ortada gecen gecilen yok. 6 ya atılıyor biraz devam ediliyor yol yine boş gordugum kadarıyla sus yine bırakıyor.
bu arada 2. videoda tunel oldugunu dusunmuyorum emniyet seridindeki araclardan uzak durmak icin dbs susa dogru yaklasıyor sonra ztn kendi seridine geciyor...
video 3;
tunel goremiyorum 2 arac kafa burun yan yana gidiyor ztn videonun bitimine dogru dbs sanki biraz daha onde gibi gozukuyor (benim gordugum kadarıyla) ilerde tır var galiba dogal olarak bırakılmış...
video 4;
dbs basmakta cok az gec kalmış, sus yarım boy onde. cam car aracların arkasına gectiğinde dbs farkı kapatıyor yan yana geliyorlar sonra cam car takip etmeyi bırakıyor sonrasında pek bisey belli değil.
her videoyu 3-4 kez izleyerek yorumlarımı yaptım kimseye karsı bi yakınlıgım yok ortada hissediyorum kendimi :D
bu sebepten ankete oy kullanmayacagım. 2 aracada kocaman masallah diyorum.
evet arkadaşlar beykoz merkez camii den live bağlantı kurmaktayım hoca nın verdiği bir vaazı paylaşmak isterim. bir müslüman diğer müslümanı yarım boydan fazla geçemiyorsa dinimizce geçti sayılmaz buyurur bu durumda derki " dinsizin hakkından imansız gelir" bakınız techturkey dbs vs sus typer denemeleri buyrun efendim açın izleyin ibret alın. açın
mz4 ede maşallah demeden yapamicam ama ulukan a hala tepkiliyim şu yavaş dbs den korkup denemeye gelmediğin için
abooo DBS'de geçilmiş. maşallah SUS typer'a :D
en hızlı ünvanı SUS ta sanırım artık.
Tebrikler...