bence SUS ,DBS den daha hızlı vidyolarda da ole gözüküyor kanımca her ıkı aracada massallah ..:)
Printable View
bence SUS ,DBS den daha hızlı vidyolarda da ole gözüküyor kanımca her ıkı aracada massallah ..:)
Dün mehmete itirafta bulundum ama taktik verirken :)
VB ile ona nasıl 1 boy attıgımı söledim hatta videoyuda ekliyim herkes görsün
oysa ikiside eşit arabalardı ama ogun mehmet beni kızdırmıştı gelmiş abi beni cok gecme falan filan yaptı bende ilk denemede direk viraj içine kapandım 1 boy gectim sonra da tır garajındaki muhabbetler falan filan hahahhahaa
güzel denemelerdi
ilk deneme 49 ncu saniyedeki denemedir bakınız NA typer deneme taktikleri section 1
YouTube - jap&vb
oyumu DBS ye verdim.
ikiside cok hızlı maaşallah
Yav arkadaş sizin dediğiniz bu video
YouTube - SUS'R-DBS dbs tunel yapmasına ragmen SUS'R onde :)
En net olan videoda bu açıkca yan yana gözüküyor neyi böyle dalgaya almaya çalışılıyor
Yok biz göremedik edemedik falan
Açıkca yorumda mı yazamıycaz
1. videoda neden bırakıldı ?
Nasıl görmek istiyorsanız öyle görürsünüz.
Ben araçları denk görüyorum ama bu kabullendirme taktikleri yüzünden DBS ye oy verdim
tamam gençler sakin olun videoları koymucaktım ama beni ugraştırıcaksınız anlaşıldı
birazdan Karaoğlandan çekimleri koyucam
mehmet abi gerekli cevabını denemelerde vermiş zaten videolardanda belli ;) başka söze gerek yok bence.
sen gectım ben gectım kavgası allahım gene yarıldım :D vıdeıo ortada kımın gecıp gecmedıgı bellı nedır bu caba bu kadar
MADEM MILLET GECILMEK ISTEMIO YAPICAK 1000 KÜSÜR BEYGIR ARABA ONA BINECEK
her ıkı araca kazasız belasız gazlamalar
Bence üstünlük sağlanmamış
SUS type R - DBS Type R baya baya eş gitmişler
Videoları 10 larca kez izledim
Net geçtiği video 1. video oda öne geçip bırakılmış havası var 5. vitese çekip.
Tabi yolun önünde neler var görülmüyor
Arkadaşın teki yazmış kamyon var önde altına girsekte basıcakmıyız demiş
Tabiki basılmıycak :)
Bence gecenin finali Yiğit ve Mehzente yakışır şekilde bir yerde yemek yiyip durumu kritik yapmak olurdu.
Son yorumum şu şekilde olcak...
DBS açıkcası ok gibi gidiyor diye biliyorduk.SUS type R ın bu kadar gidemiyceğini düşünüyordum.Maşallah kim SUS a emek verdiyse helal olsun ...
2-2 buçuk boy denilen denemede tampon yırtılmış SUSun. buna bi açıklık geldi sanırım videolarla..
Ama şunuda belirtmem gerekiyo bence dbs yarım boy önde genel olarak. Sus hep gaz kesmiş falan filan.. İki araca da maşallah
Şu anda videoları düzenliyorum
Bu bazı arkadaşlar bir video koydular SUS-R geride diye
şimdi onların o çektikleri videonun aynısı var bende ama tek fark su ben daha önden cekmişim videoyu onlar daha geriden ulukanda arkalarında
benim önümden gecerkende DBS az bişi önde ama sonra SUS gene yakalıyor zaten ulukanın cektigi videoda da belli
Neyse birazdan videoları tek tek yüklücem
Mehmetin camının cıktıgı bu yuzden bıraktıgı yarış
Mehmetin tapmonun koptugu aracın duvar oldugu DBS nin öne fırladıgı yarış
Yigitin Facebook linki verdigi yarış
DBS nin tıra patlamaya ramak kaldıgı yarış (ki bunda sus karış önde)
DBS nin ikinci kez tıra patlamaya ramak kaldıgı video (ki bundada DBS karış önde)
sonra zaten kenara cekmişiz kumburgazda denemeleri için ama orda deneyemdiler ben bizzat arkalarındaydım maşallah yigit iki sefer ilk kornada gazladı zaten bende ikincisinde sıkıldım bastım gectim iki ateş ettim düzlükte birde top speed yaptım :D
video yorumları kesinlikle doğru , ama herşeyi boşverin iki aracada maşallah ikiside hızlı.. keşke olay buralara gelmeseydi dün gece oyum falan silinmiş sanırım oyum'u 2 araçta denk diye kullandım
Bize laf atan hala büyüklerimiz var biz konuşmuyoruz hala konuşmaya gerek yok !! sonra yazınca bizi suçlu ilan ediyorsunuz ;)
Kardeşim 2 yada 2.5 boymu
dalgamı geciosunuz
yarım boy öne atlıyo DBS orda az sabredin video geliyor
sizler bukadar fanatigi olmayın Yigitin
Her iki aracta bir iki sefer gecti gecildi
bu araçlar kafa burun gidiolar
bekleyinben videoları ekliyeyim belki benimkiler daha net açıklar herşeyi
Tamponun yırtıldığı videodan bahsediyorum, gayet de objektif yazdığımı düşünüyorum :) 2- 2buçuk boy denilen (ki bende orda öyle gördüm) deneme Mehmet'in tamponunun patladığı video olsa gerek diyorum , haksız mıyım acaba. Ya da dalga geçiyomuş gibi bişey mi söyledim onu anlamadım
Ya arabba sanki takla atti merak etmeyin arabam yine kiz gibi olucak :)
gözle gayet ne görülüyor videolarda sus çamurluklada olsa önde zaten ne değişir ister çamurluk ister 1 boy sus geçmiş ;)