Moruk benim kalbim kırılmadı ben bilendim açık konuşiyimAma şimdi düzgün konuşuluyo , heralde dün gecenin stresiyle öyle bir laf etti Mehmet(mehzent) 'te
Moruk benim kalbim kırılmadı ben bilendim açık konuşiyimAma şimdi düzgün konuşuluyo , heralde dün gecenin stresiyle öyle bir laf etti Mehmet(mehzent) 'te
Charged & Supercharged
livestrong samet için parantez açıyım kesinlikle efendiliği takdir edilir bi arkadaş bir kaç kez yüz yüze görüştük. her grupda oldugu gibi o grupdada illaki var bir kaçtane gaz arkadaş
bide mehmeti ben bir keresinde stcker olayında bide bu denemede bu kadar sinirli yazılarını okudum cidden buda enteresan![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bahçelievler tayfası birbirini tutar oldu objektif olamıyormu yoksa, biz doğma büyüme b.evler soğanlı adamıyız gençliğimizde buluşma yapmak için 4 araba zor toplanırdı.
Tavsiyem herkes yapıcı olsun yiğit zaten satacak arabayı bu sabah mehmete söyledim bak görürsün yiğit tutmaz arabayı diye nitekim kendiside demiş satacağım arabayı diye.
Olm yigite iki sefer teklif yaptım satmadı bana arabayı
satsaydı bunlar olurmuydu![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Benim gözlerdede bişey var galiba ben iki tarafıda tanırım yiğitle muhabbetim biraz daha fazladır yancı değilim ama denk gidiyor gibi görüyorum bende:s İki aracada maşallah...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hepsine tek tek siz gelmeden tembih ettik önünüze bakın sağa sola dalmayın emniyet şeridinde kalın diye
he sen tabi ki önlemini alacaksın uyarını yapacaksın O kadar adamı ben de görsem bu ne lan sürü gibi gelmişler derim ama merak etmiş gelmişler izlemeye
yanlış olan o şekilde ifade etmendi. yoksa kimse yancı yada taraftar kitlesi değildi orada yalnızca dbs'ye değil sus'a da aynı gözle bakıyorlardı
maksat sadece keyifli kıran kırana bir deneme izlemekti
İki aracada maşallah.Mehmet kanka seni az çok tanıyor seviyorum evli barklı adamsın topla arabanı tın tın gez yeter da.Topladıkdan sonra benle denersin![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)