öyleyse cevap veriyorummm... okeyyy! :D
Printable View
ama şuda var.
videolarda net olarak hiç geçememesine rağmen yinede 60dan fazla oy almış.
Neyse arkadaslar tesekkurler herkeze, secim bitti baraji gectik hukumeti tek basimiza kurduk herkese hayirli ugurlu olsun :)
beni seviyomusun:D
bu arada araçlara maşallah konuyu okumadım ama çok gergin konusmalar geçmiş gibi duruyo kırmaya değmez kimseyi kendımızı geliştirip cok daha iyi arabalar yapmaya bakalım bence bırakın hırsı kavgayı gormeyı verın hataları....
emeklerınıze saglık
Hareketli 1 haftaydi, sanayide canlilik fenaydi bu h.ici, ekonomiye can vermeye devam
amma düşmanı varmış yiğitin he :) Yinede hakkını vermek lazım ama, tekrar tekrar maşallah iki aracada.. :) Ulu bahçelievlere bekliyorum kanka :D
Walla ben kimseyi tanımıyorum:D tarafta tutmam ama ben arada çok bariz we ciddi bi fark göremedim.
ALTNSA nın söylediklerine de katılıyorum bu arada kafa çıkarmakla 1. olunmamalı orta aynada görmeden araçların denk olmadığını söylemek yanlış olur diye düşünüyorum.
2 aracada maaşallah süper gidiyolar.
nerden ? kullanan kişileri görmekten (nick) bahsediyoruz biz
http://ressim.net/s/upload/a27a4162.jpg
yeap bunu bilmiyordum keşke ilk msjıda yazsaymışşsın görünüyorla birlikte tnx:icon_tup:
Bencede araçlar denk..
Tebrikler ikisinede.
iki araca da maşaallah,artık yeter herhalde şöyle güzelcene arabalarınızı toplayın güzel bi cila yapın hava yarın güzel.güzel güzel binin.akşam da biyerde oturun bişeyler için muhabbet edin şu gerginlik,bitsin .ikinizde arkadaşsınız,ikinize de helal olsun arabalarınızı çok hızlandırdınız karşınızda atmosferik olarak duracak type r yok benim bildiğim.
dinsizin hakkından imansız gelirmiş misali .. o kadar söktün ettin SUS geldi toplattı , arabayı yani :D
işin şakası bir yana bro , roll hattı açık mı hala cupra falan fişman diyor ya deneyelim bi bende yaza hazırlanıyorum ufak ufak :rolleyes: maksat sende aracını gör..
DBS yede SUS ada masallah.