tunel olayi konusunda denilenler dogru ama bazi yanlis noktalar da var, duzgun bir makale hazirliyorum teknik bilgiler bolumu icin :D beklemede kalin :D
Printable View
tunel olayi konusunda denilenler dogru ama bazi yanlis noktalar da var, duzgun bir makale hazirliyorum teknik bilgiler bolumu icin :D beklemede kalin :D
Ben pistte olacagim her yerde girmek istiyorum aracimi :)
abi drag, time trail filan olabilirde ikiniz bence aynı anda piste çıkıp arcade yapmayın :D tamponlar filan dokunur bu hırsla siz birbirinze girersiniz :D
Evet hafta sonu kacamagindayim sen ilgilen sefa :D
oha olum haftasonu kaçamağı ne demek :D
Merak ettiğim tünel denilen olay nedir?
vallhı bende cok merak ettım tunel ne yaa?
Bır arabayı onune alarak onun sayesınde ruzgarı kesme işlemı olabılır mı tunel denılen sey bende pek anlamam ama :D
3.Vites diyip 2. vites de basmak demek tünel
Bu konunun başından beri 3-4 kez açıklandı aslında.
Genel olarak arabayla giderken rüzgar size bir direnç uygular. İki araç giderken bir araç diğerinin arkasına girdiğinde bütün rüzgarı öndeki yer, hızlanması daha zor ve yavaş olur. Arkadaki araç ise önden rüzgar yemediği için karşıdan uygulanan güç daha az olur ve daha rahat hızlanır.
Burada bahsedilen ise bir aracın diğerine yanaşarak rüzgar temasını azaltmaya çalışması.
en hızlı type-r kim bilmiyorum ama en sökük type-r bunlar sanırım sökmeyin araçlarınızı ikinizde fabrika halindeki doluluğuyla deneyin hepimiz görelim kim hızlı ben videoya bakıyorum birisinin tamponu açılmış köşeden kırmızı olan type-r arkası yok zaten büyük ihtimal ön tarafta yok eşitleyin kiloları en hızlıyı görelim :)
tunel hakkında farklı yorumlar var :)
http://www.techturkey.com/forum/maka...nmeyenler.html
tunel olayinin az cok ne oldugunu burdan okuyabilirsiniz .
yiğit gel hemen bu gece deneyelim bu iş bitsin :D SUS u geçmek isteyen bana ulaşsın makul bir ücret karşılığı şahine bile geçilirim bu gece :D