Açıklama için çok teşekkürler herkese.
Printable View
Açıklama için çok teşekkürler herkese.
Tünel derken yan tünelmi onu çözemedim ben :) DBS çok övüldü de 1-2 vitese kalmadan Mehmet kafadan çıkıyor keşke araç içi 260a kadar videonuzda olsaymış :)
bence kimse kimse fazla üstün degil denk araçlar bence
ilk videoyu izledim gerisini izlemedim bile .
sus vurkaç yapmış, komik olmuş...
kafayı çıkartıp fren yapmış hahaha , debriyaja basıp kesiciye girdim de diyebilirdi :D
zor sakinleştirildi bu ortam bozulmasın yine =)
bence SUS TypeR
yeri gelincede sus mak lazım
Alican o gun sende diyordun 3 boyluk video var diye ben unutmadim he halen daha video bekliyorum 1 hafta olcak nerdeyse...
O gece ilk acilan konuda hatirlayanlar vardir net 3 boyluk video var diyorlardi ?
Ne arabaymış arkadaş yav 27 sayfa çevir çevir oku..
2 aracada maşallah
ben 3 boyluk videomu var dedim ? şaşırmışsın mehmet sen ilk denemeniz 1 1.5 boy dbs geçti dedim oda video çekemedi kimse yiğte videosunu söktürende sensin soldan denemicem diip şimdi yine tartışma çıkarmayalm istersen ;) istediğin gibi oldu herşey inandı millet tebrikler kapansın konu.. sen sanıosun ki sana karşıyım yiğiti savunuorm koruorm ben gördüklerimi sölüorum tarafsızca dbs yi bu güne kdr hangi konuda savundum hiç bi zmn yiğitlede kavga ettik knştk barıştk vs ama o gün gördüklerim üzerine knştm söledim 3 boy vs die de ben demedim ondan üstüme atma o lafı sakın .. dien demiş banane
havalar ısındı kurtlar kaynıo :D
Dileyene gidio:D
Truck VTAK! overtaking - Car Videos on StreetFire
bu typer yuzunden hondadan nefret edecem yakında arkadas:ofk: