Masallah Sus arar'a arkadan gelipte kafa cikarip gitmesi harika..
SUS açıkça önde. yanlız. yazık günahtır o arablara. geçen günde özgünün dükkanında gördüm.toplayn şu arabaları.arabamdan soğudum vallahi.toplayın bide öyle deneyin.
Scorpion TypeR
Güzel denemeler olmuş. Keyfini çıkarın beyler. Gerginliğe gerek yok.
Mehmet tebrik ederim kardeşim. Bence topla artık arabanı. Böyle çok çirkin görünüyor.
39-39 devam ediyordu.Sus öne geçti..İkisine de maşallah..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
http://tr-tr.facebook.com/video/vide...v=409576002782
Maşallah, turbo altyapısına rağmen SUS´a.![]()
bence araçlar çok denk böyle denemelerde araya 1 araba koyamıyorsan geçtim diyemessin birbirinizi ayıramıyorsunuz olay bu kadar basit kimse ben geçtim diye kendini kandırmasın . sonuç olarak drag yapıp 400 metre sonra burun farkı aldım gibi bir muhabbet roll de yok. Drag olsaydı geçtim denebilirdi ama 6. vites kesiciye kadar basılır ozaman geçen belli olur ama böyle yarım boy çıkarıpta frene basıyorsanız geçtim demenin alemi yok biraz daha ilerleseniz diğer araç çıkaracak kafayı emin olabilirsinizbence her iki araçta güzel yürümüş kazasız belasız
![]()
Tebrik ediyorum yorumundan dolayı.. Sahiden inanılmaz saçma bir yorum olmuş ama saat erken ona veriyorum ben..
Şimdi yazınıza gelicek olursak.. Ki bu bu deneme için değil bir çok deneme için...
Önümüze tır çıkarsa altından mı geçelim?
6 ya atılıcak gibi yol olmayınca ''rolling işi belli olmaz 6 kesiciye giremiyince, gel drag yapalım'' mı diyelim?
Bu type-r videoları hep böyle.. Eski hyn ler bg ler hdf ler.. Eski köye yeni adet getirmenin manası yok..
Birde nereden emin olucaz 6 da kafayı çıkarıcağına? O na ayarı yapan karar veremezken siz nasıl yaptınız bu yorumu.. Eğer bir fikir verirseniz güzel olur bir daha video çekmeyiz 5 te kim öndeyse 6 da diğeri kesin gelir,emin olabilirsiniz zaten pili bitirmeye gerek yok deriz..
He birde 1 araç koyamıyorsan geçtim diyemezsin derken sizin o tarafta boylar 2 ve katları olarak gidiyo galiba.. yani kimse kimseyi 1 boy geçemiyor anladığım kadarıyla..
Maşallah araçlara![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
araçlara maşallah.. turbo altyapını iyiym senin![]()
her iki aracada maşallah, her iki araçta bana kalırsa denk gidiyor.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)