kardeşim gidecek olan araba gider anlatamadım galba ben. Rollingte kafa burun çıkarmak geçmek demek değildir. ozaman herkes bi yerlerde kafa çıkarıp bırakır. Adam akıllı belli bir suretten belli bir surete kadar basacaz diye belirlerler ve basarlar. Burada 10-15 tane deneme olmuş hep aynı sahne ilk basışta dbs biraz daha atak sonra üst viteslerde sus yarım boy kadar çıkarıyor öyle devam ediyor dbs tekrar denkliyor sus bırakmıyor böyle devam ediyor hep aynı masal yani. kafayı çıkarıyosan gideceksin abi fotofinish belirlemiyor burda araçları deniyorsunuz diğer arabanın farlarını aynanda göremiyorsan "geçtim" diyemessin. bu kadar basit. burda SUS geçti diyenler SUS fanatiğidir. DBS geçti diyenler DBS fanatiğidir. araçlar denk diyenler tarafsız bakanlardır![]()
mehmet videolarda tünel yapıyor demişsinde tünel sadece arkasından giderken olmuyomu? yoksa benmi yanlış biliyorum
araçlara maşallah
Maşallah diyelim. Dünden beri konuyu arıyorum sabah kalkınca gördüm iyi geldi.
5 cm de fark olsa önde olan geçmiştir. Ha yok geçmek değilse kaç km basması lazım adamların kimin geçtiğini görmek için onu bi söylerseniz, ona göre çıkalım yola bundan sonra.
iki aracada maşallah.yiğite ayrıca maşallah o ne tünel be yiğitmehmet sol şeritte yiğitte sol şeritte
![]()
barnak bassam olurmu ?
Araçlara mahş. bence iki araç birbirine denkAma SUS u bu halde görmek içimi acıttı ya açıkçası
Geri dönülmez bişey değil biliyorum hatta toplanırken belki daha güzel bi yalıtım fln yapılır iyi olur
mahş tekrardan iki aracada..
Bak guzel kardesim bi karar ver gecilmekmidir degilmidir oda degil buda degil kafami buluyorsun bizimle ?
Kim koyuyo bu kurallari ? nerde rolingin kitabi ?
Rollingin kurali OL MAZ ...
gecen gecmistir bir boy yarim boy ama sonuca bakilir...
dipnot: Anlatmak istedigin araclar birbiriyle cok farkli degil buyuk farklar yok ama biri sonucta 1 cm 1 metre herr ne birimiyse onde; ozaman katilirim solediklerine ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Neyin kafasındasın sen ? geçmek için illa 1 boy önde olmak lazım hea ?
Ozaman motorsporlarının başı F1 i hemen arıyalım ve bu yaptıkları yanlıştan döndürelim nede olsa 0.01 saniye için grid de yerler değişiyor.
Yarım boy önde olmak demek 0.25 saniye demek düz hesapla.Fizkken kanunen önde olan birşeyi kabul etmemek saymamak = geçilmeyi kabullenmemek yada geçilen araçın yandaşı olmak demektir.
ister 1 saniye ile geç ister 1 salise önden olan öndedir her türlü koymuş geçmiştir , bu kadar basit.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
SUS ' a helal olsun, Mehmet' e de.. Araba inanılmaz güzel gidiyor.
Ayrıca o güzelim arabayı söküp o hale getirdiği için de yatacak yeri yok.yazıktır ya
Araçların denk gittiğini düşünüyorum. videolardan en hızlı NA belirlenmeyecek olsa da bu yarışın galibi belli , SUS..
iki araca da tekrar maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)