User Tag List

Sonuçlar: Gecenin En hızlı Type-R'ı

Katılımcı sayısı
505. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SUS TypeR

289 57.23%
  • DBS TypeR

90 17.82%
  • Araçlar Denk

126 24.95%
Sayfa 5/28 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
526 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: SUS'R ve DBS son denemeler round 2...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ademsezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlar sökmüş biz kesiyoduk sac makasıyla
    pislik b20 mi o

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pislik b20 mi o
    ewet n/a da ya motora para harcıyacan yada kasaya acımıcan

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yaw drag arabasıydı o günlük biniyomuydun ki

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ediyorum yorumundan dolayı.. Sahiden inanılmaz saçma bir yorum olmuş ama saat erken ona veriyorum ben..

Şimdi yazınıza gelicek olursak.. Ki bu bu deneme için değil bir çok deneme için...

Önümüze tır çıkarsa altından mı geçelim?
    6 ya atılıcak gibi yol olmayınca ''rolling işi belli olmaz 6 kesiciye giremiyince, gel drag yapalım'' mı diyelim?

Bu type-r videoları hep böyle.. Eski hyn ler bg ler hdf ler.. Eski köye yeni adet getirmenin manası yok..

Birde nereden emin olucaz 6 da kafayı çıkarıcağına? O na ayarı yapan karar veremezken siz nasıl yaptınız bu yorumu.. Eğer bir fikir verirseniz güzel olur bir daha video çekmeyiz 5 te kim öndeyse 6 da diğeri kesin gelir,emin olabilirsiniz zaten pili bitirmeye gerek yok deriz..

He birde 1 araç koyamıyorsan geçtim diyemezsin derken sizin o tarafta boylar 2 ve katları olarak gidiyo galiba.. yani kimse kimseyi 1 boy geçemiyor anladığım kadarıyla..
    kardeşim gidecek olan araba gider anlatamadım galba ben. Rollingte kafa burun çıkarmak geçmek demek değildir. ozaman herkes bi yerlerde kafa çıkarıp bırakır. Adam akıllı belli bir suretten belli bir surete kadar basacaz diye belirlerler ve basarlar. Burada 10-15 tane deneme olmuş hep aynı sahne ilk basışta dbs biraz daha atak sonra üst viteslerde sus yarım boy kadar çıkarıyor öyle devam ediyor dbs tekrar denkliyor sus bırakmıyor böyle devam ediyor hep aynı masal yani. kafayı çıkarıyosan gideceksin abi fotofinish belirlemiyor burda araçları deniyorsunuz diğer arabanın farlarını aynanda göremiyorsan "geçtim" diyemessin. bu kadar basit. burda SUS geçti diyenler SUS fanatiğidir. DBS geçti diyenler DBS fanatiğidir. araçlar denk diyenler tarafsız bakanlardır

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet Kardeşim tebrik ederim maşallah arabana..

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tesekkurler arkadaslar umarrim herkes duzgun yazar bu konu kitlenmez ben katismiyorum videoyu izleyenler yorum yapiyor zaten...

Hrpimize kazasiz belasiz
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim gidecek olan araba gider anlatamadım galba ben. Rollingte kafa burun çıkarmak geçmek demek değildir. ozaman herkes bi yerlerde kafa çıkarıp bırakır. Adam akıllı belli bir suretten belli bir surete kadar basacaz diye belirlerler ve basarlar. Burada 10-15 tane deneme olmuş hep aynı sahne ilk basışta dbs biraz daha atak sonra üst viteslerde sus yarım boy kadar çıkarıyor öyle devam ediyor dbs tekrar denkliyor sus bırakmıyor böyle devam ediyor hep aynı masal yani. kafayı çıkarıyosan gideceksin abi fotofinish belirlemiyor burda araçları deniyorsunuz diğer arabanın farlarını aynanda göremiyorsan "geçtim" diyemessin. bu kadar basit. burda SUS geçti diyenler SUS fanatiğidir. DBS geçti diyenler DBS fanatiğidir. araçlar denk diyenler tarafsız bakanlardır
    Haklisin GECILMEKTIR ...

kaynak : kurallar kitabi sayfa 338
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    mehmet videolarda tünel yapıyor demişsinde tünel sadece arkasından giderken olmuyomu? yoksa benmi yanlış biliyorum
    araçlara maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet videolarda tünel yapıyor demişsinde tünel sadece arkasından giderken olmuyomu? yoksa benmi yanlış biliyorum
    araçlara maşallah
    Yan yana giderken kim kimin dibine yanasirsa o o ruzvardan etkilenip one daha kolay kafa atar bize ogretilen ve test ettigimiz bu
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah diyelim. Dünden beri konuyu arıyorum sabah kalkınca gördüm iyi geldi.

5 cm de fark olsa önde olan geçmiştir. Ha yok geçmek değilse kaç km basması lazım adamların kimin geçtiğini görmek için onu bi söylerseniz, ona göre çıkalım yola bundan sonra.

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklisin GECILMEKTIR ...
    yazıyı çarpıtmaya gerek yok geçilmekte değildir. yarım boy aradaki 10kg farkla bile oluşabilir. yada çok küçük bi etken bile diğerinin yarım boy önde gitmesine sebep olabilir ama araçlar birbirine üstünlük sağlayamıyor sağlasa zaten koparır giderdi.

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıyı çarpıtmaya gerek yok geçilmekte değildir. yarım boy aradaki 10kg farkla bile oluşabilir. yada çok küçük bi etken bile diğerinin yarım boy önde gitmesine sebep olabilir ama araçlar birbirine üstünlük sağlayamıyor sağlasa zaten koparır giderdi.
    Adamlar o 10 kiloyu eksiltmek için nelerle uğraşıyor sen diyorsun ki önemli değil. Bir gariplik var ortada. Hayır madem önemli değildi niye bu kadar sökük geziyor bu arabalar?

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada masallah. mehmet bu specler ile çok iyi gidiyorsun sana ayrıca masallah

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah.yiğite ayrıca maşallah o ne tünel be yiğit mehmet sol şeritte yiğitte sol şeritte
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracada maşallah.yiğite ayrıca maşallah o ne tünel be yiğit mehmet sol şeritte yiğitte sol şeritte
    asla tune yapmadıklarını ıddıa edıyorlar abı valla ben ıp gıbı cızgımde gıdıyorum bellı oluyordur zaten karar sızlerın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara mahş. bence iki araç birbirine denk Ama SUS u bu halde görmek içimi acıttı ya açıkçası Geri dönülmez bişey değil biliyorum hatta toplanırken belki daha güzel bi yalıtım fln yapılır iyi olur mahş tekrardan iki aracada..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak guzel kardesim bi karar ver gecilmekmidir degilmidir oda degil buda degil kafami buluyorsun bizimle ?

Kim koyuyo bu kurallari ? nerde rolingin kitabi ?

Rollingin kurali OL MAZ ...

gecen gecmistir bir boy yarim boy ama sonuca bakilir...

dipnot: Anlatmak istedigin araclar birbiriyle cok farkli degil buyuk farklar yok ama biri sonucta 1 cm 1 metre herr ne birimiyse onde; ozaman katilirim solediklerine ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyin kafasındasın sen ? geçmek için illa 1 boy önde olmak lazım hea ?

Ozaman motorsporlarının başı F1 i hemen arıyalım ve bu yaptıkları yanlıştan döndürelim nede olsa 0.01 saniye için grid de yerler değişiyor.

Yarım boy önde olmak demek 0.25 saniye demek düz hesapla.Fizkken kanunen önde olan birşeyi kabul etmemek saymamak = geçilmeyi kabullenmemek yada geçilen araçın yandaşı olmak demektir.

ister 1 saniye ile geç ister 1 salise önden olan öndedir her türlü koymuş geçmiştir , bu kadar basit.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SUS ' a helal olsun, Mehmet' e de.. Araba inanılmaz güzel gidiyor.
    Ayrıca o güzelim arabayı söküp o hale getirdiği için de yatacak yeri yok.yazıktır ya
    Araçların denk gittiğini düşünüyorum. videolardan en hızlı NA belirlenmeyecek olsa da bu yarışın galibi belli , SUS..
    iki araca da tekrar maşallah..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)