edit.... maşallah araçlara
edit.... maşallah araçlara
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ben daha hala kafa kafaya göruyorum mehmetcim..
2nizede masaLLah...
arabalarınız turbo yapın bu sökme işndende kurtuLun![]()
vıdeolara gore tam net olmasada yıne kafa burun sus onde dıger araclardan cekılen vıdeolarıda merakla beklıyoruz
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
İki aracada Maşallah kazasız belasız sürüşler inşallah, iki aracada verilen emek ortada ama specine göre SUS bence çok iyi gitmişTebrikler Mehmet abi.
maşallah araçlara![]()
Anmelden | Facebook
videolar geldikçe eklerim...
Bu anketten ne çıkarsa çıksın (Beni sevmeyen insan sayısını baz alırsak sonuç belli zaten)
Benim içim rahat en azımdan yanımda benimle gelmiş olan adamlar gördüklerini söyledikleri bana yetti...
Ben sadece Helal Olsun diyorum.Allah korkum var sadece ben böyle bir şey görmedim bugüne kadar o kadar çok deneme yaptığım halde ...
Buradaki insanlar sus önde diyorsada kendileri bilir 6 sonuna kadar basılan videonun olmaması bile seçme video olduğunu gösterir...
Mehmet hp lerle değil kg lerle bu kadar yürüyebildi yoksa dün akşam onun kadar bende sökük olsaydım boy boy kavramını çok rahat görürdü...
Ben daha yorum bile etmiyeceğim bu deneme üzerine.Yandaşları sözle kazandığı zaferi kutlasınlar.Ankette bana oy vermiş arkadaşlara teşekkürler...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)