mehmet bence daha fazla yorum yapma kanka
yigit seninde videon varsa var de. koy izleyelim yok ise adamın koydugu videolarda önde sus görünüyor.
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
ben insanlara zorla kendimi sevdiremem malesef.Dışarıda tanıyanlarda bilir.Forum ortamında herkes bir başka bir karaktere bürünür...
Dışarıda bambaşka.Burada cogu kişiyle aram değildir.Ama dışarı yüz yüze olunca sohbet muhabbet edilir....
sen gel benim yerim belli topkapı sanayiye beklerim...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ıkı araçta gayet ıyı gıdıyo ıkısınede kocaman maşallah, mehmet yapılcak herseyı yapmıs ıkı araçta deng gıdıyo, yiğitın aracının cok az daha gıderı var,
bu arada ulukan zm4 maşallahezıcekmıs sızı ıkı kışiyle
![]()
ya bırakın tayyarları beyler aslında bunlar o kadar hızlı değil demekki
geçen denemede BA bunların peşinden gitti aralarında fark yoktu neredeyse bu denemede MZ makina yine peşlerindedemekki neymiş o kadar hızlı değillermş
![]()
misafir yemeğini yer çarığına bakarmış.
kimin kimi geçtiği hiç umrumda değil. ben videoları izledim ve cidden keyif aldım.
gerisi beni ilgilendirmez
2 araca da maşallah. çok tipsizler![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Beyler ikinizi de yüz yüze tanışmışlığım yok, forum üzerindeki yazılar haricinde...
ama yüzlerce kişi okuyor yazdıklarınızı, yarın öbür gün bir araya gelirsiniz, şen şakrak olursunuz yine, o yüzden 2 tane 4 teker için birbirinizi kırmayın ya...
cam car rulez![]()
bu işi akhisar çözer süreler çıksın meydana iş kapansınherkeste gelsin gözünle izlesin.
Failure is not an option.
bu videolara göre sus önde ama madem dbs arabasını adam gibi sökmedi sökseydi keşke şimdi yok senin araba daha söküktü fln olayları baş gösterecek bence son bideneme daha yapılsın ama önce kişilier arasındaki problemler çözülsün dbs kamerasını taksın öyle cıksın yoksa bu olay uzar gider
ıkı aracada maasallah ...burda bu kadar yazılıp cızılmıs ama gereksız tartısma olmus vıdeolarda gecen gecılen bellı tunel yapan bellı yapmayan bellı uzatmaya gerek yok burdakı vıdeolarda SUSUN gectıgı bellı elınde baska vıdeosu olan varsa koysun ızleyelım ona gorede yorum yapalım....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)