-
arkadasların dedı gıbi eksıklıkler ve bakış açısında farklılıklar elbet olacaktır . 9dk görunce bı ön yargı oluştu bı de merak tabı ama izleyince nasıl bıttı hemen anlayamadım keske bıraz daha uzun olsaydı dedım erkan ustayıda heralde 2inci flimde çıkartıcaksınız :) merakla beklıyorum artık elinize sağlık çok güzel olmuş
-
erkan ustanın röportajıda var ama biraz daha geliştirirsek o zaman ekliycem onuda
-
güzel olmuş eline sağlık :)
-
eline sağlık tuğral cok güzel olmuş.
-
böle şeyler görmek güzel..:)
-
Ben bu filmi çok beğendim elinize sağlık.
-
basta sacma birsey zannettim ama yavas yavas güzellesti, cekimler ,kurgu cok güzel olmus :) elinize saglık
-
röportaj yapılan çocuk geleceğin susunu dbsini yapar. :)
video için çok teşekkürler. güzel gerçekten. ;)
-
hayat hikayesi tadında olmuş.beğendim,elinize sağlık
-
karanlık olması dışında güzeldi. biraz daha uzun olmasını isterdim :)
-
-
Tuğral uğraşmışsın işini sevıyosun ellerine sağlıkkk
-
herkese teşekkürler arkadaşlar. İnsallah başka zaman kurgulu birşeyler olur kafamda ona göre bi çekim yaparım. Bunda karışık çekimleri montajda toplamaya calıstım resmen :D
-
Öncelikle emeğine sağlık.
Birkaç uyumsuz efekt ve frame atlatma harici amatör anlamda hoş olmuş:)
-
süper olmuş keyifle izledim, devamını bekliyoruz...
-
Tugral harika olmuş emeginize saglık
Benimde eleştirim var
su şahıslar konuşurkenki aralarda gülmeleri falan gecit yapmışsınız bence cok fazla olmuş
oysa daha sakin bir müzik ile yavaşlatarak efekt yapsanız konuşmasını kesseniz daha hoş olur bence
devamı gelsin inşallah
-
çok güzel olmuş tebrik ederim baştan sona atlamdan izledim. kendi adıma teşekkür ederim :) bu video aslında sanayi de çalışanların seçimlerinin önemi ve çekilen zorlukları anlatıyor bana. Tekrar Tebrik ederim
-
genel olarak, güzel başarılı bir çalışma olmuş. emeğinize sağlık. .
-