çok güzel olmuş ama biraz karanlık fazla :D sanayi serisinin devamı gelmeli bence
bir de anladığım sanayide askere gidip gelen asker dönüşü herkes kendi dükkanını açıyor :D:D
Printable View
çok güzel olmuş ama biraz karanlık fazla :D sanayi serisinin devamı gelmeli bence
bir de anladığım sanayide askere gidip gelen asker dönüşü herkes kendi dükkanını açıyor :D:D
Sanayi diyip geçmemek lazım çoğu ülkelerde sanayi kavramı yok objektifine sağlık dostum
Bende diyom sanayi aynı bizimkine benziyo :D Meğersem Antalyaymış :D
Elinize emeğinize sağlık..
Sadece biraz karanlık ve sanayide turlama bölümü uzun tutulmuş..
hatalar elbet olur sizde farkındasınızdır ellerinize sağlık ;)
Bence çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Devamı gelecektir inşallah.
hüzel olmus elinize sağlık :)
La oğlum o kadar dolaşmışınız bana sorsaydınız ya Erkan Abi nin yerini benzine yazık hehehehhe..
Şaka bir yana ben çok beğendim ,biraz karanlık olması dışında olayın tamamı değil sadece bir kısmı olduğu için video bazı kopukluklar olması normal bir de benle röportaj yapmamışsınız o da sizin ayıbınız:D:D:D:D
MAŞALLAh..:icon_tup::icon_tup:
Valla teknık detay konusunda bı bılgım olmadıgı ıcın bısey dıyemıcem.Vıdeo basında 9dakka gorunce ya bıtmez dıyıpte vıdeoyu pur dıkkat ızleyınce anladım ne kadar guzel oldugunu elıne saglık osman ne yalan soylıyım cok guzel olmus :)
çok güzel olmuş elinize saglık devamını bekliyorum
valla çok güzel akıcı olmuş başlandımı izleniyor :)
guzel olmus elıne saglık
Çok hoşuma gitti :icon_tup:
vıdeo cok guzel olmus tebrık ederım ama neden vımeo?arkadas ne salak bır sıte ya nefret edıyorum vımeodan.face da vımeodan nefret edenler dıe grup acacam:D
öncelikle güzel olduğunu belirteyim..
sadece sabah açılış ve akşam kapanış değilde ilave olarak sabah kahvaltısı - bir mekandan veya seyyardan yenilen öğlen yemeği serüvenide eklenebilirdi..
Herkese teşekkürler arkadaslar. Beğenmenize sevindim. Tekrar ediyorum kafamda kurgu yoktu belki kurgulu gitsek cok daha güzel olucaktı ama bunada sükür :D
emegınıze saglık cok guzel olmus...
Bende istiyorum bende ((:
Elinize saglık cok güzel olmuş.