port polish heleki 2.0cc fark eder ama egzantiriğin yanında ne denli o ayrı..
bizde bilmeyene chip filtre egzost diyoduk tüh :D
Printable View
port polish heleki 2.0cc fark eder ama egzantiriğin yanında ne denli o ayrı..
bizde bilmeyene chip filtre egzost diyoduk tüh :D
apo abi emme-gaz kelebeği port polish olayı kaan abinin yaptığı işlerden ne kadar fark ettiriyor sende bilirsin o kadar basit bi işlem değil hatta hiç değil :)
306 larda emme plastik değilmi?
Şarkıların günahı yok, acıtan sensin içimiiiiiiiiiii, hangimiz istedi söööööyleeee, bu adaletsiz seçimiiiiiiii :p
Ben Saadettin TEKSOY :p Bu videoda dt ve c3 tek kişi, Sbl ile RC 2 kişi ama Osman abinin arabası arızalanmış, eğer bahsettiği gibiyse zaten bizi çoook geçmesi lazım ki yine de bazen 1-2 boy geçip bazen de yarım boy geride kalıyordu :)
RC'nin spesifikeyşınlarını yazıyorum :p
Superchips, K&N Typhoon (stili) filtre kiti ucunda pipercross filtre, 4.53 kısa şanzuman(5. vites dişlisi uzun, 4. vites sonu 210 KM/h), Teflon emme contası, emme ve gaz kelebeği port polish. Orijinal egzos, orijinal susturucular ve katalizor de üzerinde. Ayrıca bagajda yaklaşık 40 KG'lık 2 amfi ve 1 bas kabini var.
@BTU
Aracın eski MantaRC galiba senin ilacın mantarda üst katta biyerde, sökülen şanzuman üst kata atılmıştı, Göztepe Mantar a uğra Oktay ile bi konuş derim eminim çatı katından çıkıcaktır.. Selim'de hiç memnun kalmamıştı zamanında..
Apo abiye sonuna kadar katılıyorum .aracların durumuna bakılırsa bence de sbl geçmiş
o yapılanlara göre osman abi kusura bakma ama 10 boy atman lazımki geçti sayalım
2-3 boy geçsende zaten sbl geçilmiş sayılmaz
sbl yeni sahibi harun kızılkurt 'da zaten 20 boy yürek var hiç mazaretsiz her şartda alır 2 ye gelir :))