|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
evet arkadaşlar herkez için çok keyifli bir gece oldu, okana ve mert'e çok çok teşekkür ederim ayağınıza sağlık....
mert olm nebiçim araban var arkadaş geçsen geçilmiyor antinkuntin bi ismi var yazsan yazılmıyor, bende ibiza yazdım geçtim arkadaş ![]() cam car'ımız 1.8 eropa olduğu için saniyeler içinde kayboluyoruz videolarda ama yinede net görüntüler yakaladık sayılır..... ![]() ![]() ![]() ![]() yine genel özetlersek ilk gaza basıldığında ben ss rs'e burun çıkarıyorum ibiza 1 2 boy kadar arkamıza düşüp turbosunu dolduğu zaman 3 4 boy ayırıp gidiyor.... ss rs ile aramızda enfazla 1 boy oldu daha fazla ayıramadım.... ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire ss rs/forester/ibiza - Car Videos on StreetFire sondan 2. videoda 3. viteste basıldı ama kaçtan basıldı bilmiyorum..... kutsal nacizane yorumlarını bekliyorum..... __________________________________ Son Düzenleyen ygtrn; 15-05-2011 10:23. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
ek olarak gecenin sonunda dudullu sapağında bi honda sürüsü denk getirdik üçümüzede eğlence çıktı.....
![]() vti'lar tapa gaz sıkarken onlara atığımız makası ve ayırdığımız boy farkını boğazda yapsak iki yaka ayakta alkışlardı herhalde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
araçlara maşallah da ilk videodaki yorumlar süper
![]() -hoppaaa -yiğit ayırıyo var yaa -valla ayırdı -çok ayırmadı biraz kafa çıkardı da +supra da gidior -supra? supra ne lan ![]() +supra toyota ![]() ahahhaha __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
O adı acayip gelen ibiza bocanegra mı ?
Videoların tekinde söylüyormuş şmdi duydum haha
Son Düzenleyen Mutu; 15-05-2011 02:21. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
walla vidyoları çeken bendim hayatımda bindiğim en yavaş cam car dı
ztn bi ara 140 la giderken kapım açıldı düşüyodum kapı kolu elimde kaldı falan ![]() neyse okanın arabaya maşallah ben bu kdr beklemiyodum allah nazardan saklasın mertin arabayada maşallah ztn hep kameranın önünden ilk o geçti eksiklerinide tamamlarsa çok can yakar walla bn cam car da bisizden fazla eylendim ara arkadan vurucaz die çok korktum yetişmek için o europayla nası geldik anlatamam bütün araçlara maşallah ![]() 3. wideoya dikkat boncanegra bu ee yiğitler nerde
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. Son Düzenleyen Emir_b16a; 15-05-2011 02:29. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
maşallah yiğit,tsi da güzelmiş polo yada bocanegra gideri var sana yakısır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
yiğitçim maşallah araban çok güzel
rumble sesine kurban
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
Poğaçanegra´ya ve diğerlerine maşallah, güzel denemeler olmuş.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
poğaça
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahuahuahuahuahua
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
güzel yürümüş makinalarda videoyu yorumlayan arkadaş sayesinde bu saatte canım poğaça çekti
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Facelift e46 3.25
|
Hepsine Maşallah özellikle forester'a.
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: peugeot 306 gti-6
|
maşalah tüm araçlara.yiğit ben sana bunu daha öncede yazdım şimdide yazıyorum benım sana inanmadığım nokta senin aracının gidişi değil güzel yürüdüğünü zaten söyledim.kadranda sapma var dedım sadece ki 200 lere kadar beraber çıkıyorsanız ss rs ile dedğim gibi kadran senin yanlış gösterıyor çünkü okanın rs nin 200e senin kadranındaki kadar hızlı çıkmıyor neyse öteki konu gibi buda çip olmasın kazasız belasız... kaç bar da denemeler yapıldı?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: bmw e30
|
maşallah hepsine hepsi birbirinden güzel yürüyor
bu arada bu videolardan pek birşey anlaşılmıyor araç içi çekimleri koyduk hala yoldayız ![]() bu konuda devamedebilirsinizdiğer araç videolarıda var SS Clio RS - Bocanegra - ZY Typer - Forester |
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
Otomobil: Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus
|
Geçen konu da sadece geç diodun şimdi 200 km mi oldu kutsal? Bu sefer neyle deneyelim lambo,ferrari falan uygun mu ?? |
||
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: s2000
|
Ben mi yanlış hatırlıyorum Eğer SS RS in 1 boy önünde gittiyse ki videolar onu gösteriyor, o zaman ciğerli 306 GTI' a temiz 7-8 boyu var bu Foresterin demedi deme
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
devam yiit
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
ama neymiş benim araç 0-100 5 saniyelere inermiş niye? çünkü ss rs önden çekişli 6 saniye gibi çıkıyor, 4 çeker aracın sarmadan 5 saniyelerde tırmanacağı kesin ![]() sağol kutsal eyvllh
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |