uhahah :D adam bizim yanımızda ii hoş geçtiniz dio klavye arkasında geçtik dio :D
Printable View
forester ibretlik gidiyor maşallah subhanallah
yiğit bi dahakine benzinde gazla ki arkada kalanlar gaz kokusundan ölmesin kardeşim :D
maşallh araçlara güzel denemeler olmuş tebrikler
kutsal HE!!.....
haha bu sefer forester. :)
göstermiş yine kendini tebrikler...
kutsal özelden yazmana gerek yok, HE diyor ve geçiyorum sana o HE bu HE işte... anlaşılmıyacak bişey varmı?
sen özelden yazana kadar şurada yazılanlanları bi cevapla bakam, nie okanı arayıp ağladınız siz tüplü jip bize sapladı die? geçilmek zoruna gidiyorsa hiç gelmiyeceksin hatta arabaya bile binmiyeceksin olm atla dolmuşla gez.....
bide lpglimiydi be inanmıyorum. :)
çok teşekkür ederim :)
Öncelikle maşallh diyorum keyifli denemeler olmuş..şu yazında yaptığın genellemeden hoşlanmadım yiğit sapladı ağlaştınz fln..kimseye gidip ağlaşmadım geçtin tebrik ettim elini sıktım..bu yazında kutsaldan çok beni tahrik ediyosun..yorumlarına dikkt etsen diyorum biraz
Bunu da yeni görüyorum..bana dil uzatmadan istediğin yorumu yap yiğit beni karıştırma birdaha yorumlarına !! kim kime ağlamış onu da bi söyle sana zahmet..üslubunuda düzelt kutsala gönderme yaparken beni tahrik ediyosun..eskişehirde bir çok kişiyle denedm hiçbirinde bu şeklde sorun yaşamadım..geçtin mi geçtin aksine bu şeklde yürümek o hp de bir araçla beni tatmin etti..
Yiğit kardeş sende suç la 50 tane video çektin litre litre benzin yaktın ( LPG :D ) ne gerek var kardeş ya anlayana sivri sinek saz, anlamayana sazı soksan az :D
yigit sende haklisn ama bnlarin sebebi kutsa sende biliyorsun o olmasa o aksam orada kalirdi birdahada konuslmazdi....
bizzat okanin azindan duydum senle yurudugumuz gece kutsal okani arayip ltuplu jip gecti bizi diye... arkadas gecilen sensin ama bu adamin zoruna gidiyor ben anlamadim bu sacmaligi valla
Araçlara maşallah subaru şaşırtıcı yürüyor... Tabii Birdee iyi yürüyen cam car gerekli :)