Maşallah...
Printable View
Maşallah...
Maşallah kardeşim zamanında bana satmamıştı demir abi :D
Maşallah kanka :)
75-195 23sn güzel değer maşallah
maşallah kazasız belasız
Saolun arkadaslar :):) istediklerimi yaptıktan sonra dahada iyi sonuclar elde edıcem ıns :):)
maşallah çok güzel :)
kanka maşallah ciger saglam :icon_tup:
eywalllah saolun :) ciğer sağlam ya aynen :)
Çok güzel hızlanmış,birde şunu sormak istiyorum denedigin yer düzmü rampa aşagımı ?
Sen öyle bir adamdan araba aldınki yürememesinin imkanı yok :)
Demir saygılar sevgiler bu arada :icon_tup:
araç stok stok yapmayın allahını seversen ufuk milletin kafasını bulandırmayın siz 106 saxo cuların stoktan kastı ne ya yakında conta koyup stok derseniz tak komple egsoz sistemini tak orjinal filtre kutusunu bak o saxo nasıl bildigin kamyon oluyor saxo güzel ama bakımsız ama dediklerini yaptıgın da yine o araç aynı gidicek sadace bakımlı olucak garanti veriyorum conta eksantrik sanzımana girmedigin sürece sadace bakımlı olur ;)
jdm _ vti konumu okuyup durma senı istiyorum :D senınle denemek ıstıyorum :D benı geçmenı ıstıyorum :D
zuhauahuahza ben uzun süre yokum bu cumartesi olayından sonra kanka..
ufff fena oldu kanka tamam dur yavaş bi sn ye sen bak eser asagı yukarı yanı araçlarınız bak sadace chip ve tmg yap eserle dene sonra sanzıman koy yine dene
en son da conta koy aradaki farklara bak o akşam konuştugumuz aynıları olacak
üstüne basa basa söylüyorum chip koy aynı gidicen tmg yap yinr aynı gidicen
sanzıman koy alt 4500 5000 devir bantında 2 boy öne geçicen öyle gidecen eserein 5000 de basınca kafa kafaya gidicen yine conta koy 3 sonu kafa kafaya 4 atınca açmaya başlıyacan bunları yap video koy eserle ama eser tek olsun o zaman daha denk gidersiniz çünkü ben 2 ye tek kafa kafaya gittim 5 biraz arkama alabilidm onunda tanpon tesisatı falan var
yaşara abi yanlıklı oldu :) :) yine sen bakma bana