User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: 330ci SMG--330ci tiptronic roll @ANKARA

R-Turbo
    Misafir
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    triptonik olan aracın km durumu ve motor durumu nedir ki böyle geride kalmış. bukadar fark olmaması lazım. istedği kadar kısa olsun vites oranı. fark buakdar olamaz. intake kit te bunu sağlayamaz. hafifletme olmasın smg de.
    Tiptronic'i yeni aldık gösterdik motoru filan sağlıklı gidişatıda kendi denediğim(benim cztyle) 3.30lardan biraz daha iyi. Bu arada hafifletme yok dendi hatta aşağı yukarı ağırlıklarımızda aynıydı

Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı vıtes gecıslerını anladım da ılk gaza basınca nıye yurumuyo bu araba onu anlamadım.

2 de degılde ust vıtestemı basıyo.gercı vıdeolarda vıtes kucultme yapmamıs gaza basınca.
    Smg'nin tepkileri çok iyi bizimkine göre ondan dolayıda gitmiyo gibi gelmiş olabilir

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatta şunuda ekleyim 2 araçta bence türkiyede çok nadir bulunur jantlara sahip olmalarına karşın lastik ölçüleride birebir aynı 205-50-17

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wallahi ne yalan söyleyim smgnin gidişine bayıldım... çok güzel gidiyo.. 3.30 gbi değil.. o yüzden sordum başka bişi olablir mi diye.. gitmesi gerektiği gbi gitmiş demeyi çok isterdim. ama gerektiğinden fazla gitmiş güle güle kullansınlar inşallah. tekra maşşallah ikisinede.
    *On3r*

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ikisinede smg baya bi açılmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görkem sizdeki 330 u bılıyorum, saglıklı bır 330 un nasıl gıtmesı gerektıgını gosterıyor bu tarz gıden ıstanbulda vardı birde beyaz.. sanzıman farkedıyor ama bu kadarda olmaz tabıkıde..

astra opc denemesını ızlemıstm onda bıle cok ıyı gıtmıstı, bırde yıllar once mcsyı dağıtmıstı aynı araç degılmı

http://www.youtube.com/watch?v=_btp3eL3GdU

izlemeyenler için rakım farkınıda unutmayalım

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle uğur'a çok teşekkür ederim arifi kırmayıp geldiği için bizi tanımıyordu çünkü Sonra arife de bizi kırmayıp uğuru ayarladığı için çok teşekkürler...
    uğurun arabasıda gerçekten içi dışı çok temiz içinden tık ses gelmeyen bir araç kendisine hayırlı olsun tekrardan...
    2 araçta da bırakın hafifletmeyi stepneleri spor eşyaları vs. duruyordu günlük halileydi araçlar.
    SMG 20-30 kg daha hafif tiptronicten ama araçta ben 90 + sürücü 85 kg dık
    Arifle uğur 70 er kilo fln olduğundan SMG nin hafifliği önemsiz kaldı.

Görkeminde dediği gibi ilk defa bir 330ci la hatta ilk defa bir bmw ile deneme fırsatımız oldu muhabbet ettik denedik güzel geçti.

Gelen herkese de ayrıca teşekkürler...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem sizdeki 330 u bılıyorum, saglıklı bır 330 un nasıl gıtmesı gerektıgını gosterıyor bu tarz gıden ıstanbulda vardı birde beyaz.. sanzıman farkedıyor ama bu kadarda olmaz tabıkıde..

astra opc denemesını ızlemıstm onda bıle cok ıyı gıtmıstı, bırde yıllar once mcsyı dağıtmıstı aynı araç degılmı

YouTube - BMW 330 ci SMG II (2003) (smg mode on) vs. OPEL ASTRA OPC (2010)

izlemeyenler için rakım farkınıda unutmayalım
    aynen öle mini videosu eski sahibindeyken çekilmişti iki araçta onundu zaten hala kondisyonundan bişi kaybetmediğini görmüş olduk

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    n/a araçta brakeboost mantıklı geldi bana keşke yapsaymış

ek olarak elektronik gazkelebeği olan bazı araçlarda fren ile gaza aynı anda basılamayoo
    vites küçültmek için yapılabilirdi abi böylece gaza oturduğunda vites ufaltmak için bekleme süresi kalmazdı diye düşündüm

Pugracer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SMG güzel performans vermiş maşallah.....triptronik ***** performansdan ziyade konfor odaklı....

BocuQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tiptronic 330da vites D/S de gazlanmış.. neden vitese alınmamış araba ? örnek 2.vites deneniyorsa 2ye alsaydı arkadaş daha farklı olmazmıydı ? aradaki fark 323 172hp ile 330 gibi olmuş sanki.. bu kadar fark olması bence çok mantıksız...
    Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen, tiptronik bmwde manuele alındığında birden dip gaz yapıldığında gevşek gevşek değil zınk diye aksa veriliyor güç düz vites araçtaki gibi. smg de pdk gibi değilki bukadar etkili olsun oranları güzel olabilir ama çok yavaş değiştiriyor.

balkan88
    Misafir
    bnmde şahsi fikrim bu kadar fark olması zor.ve dikkatimi çeken şey SMG aynı oranda farkı acıo,sadece vites geçişleri değil sanki gibi geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk sahipleri tarafından hep steptronic vites sistemiyle alınan araçlar yüzünden ne yazık ki 330i'nin ne olduğu tam anlaşılamadı. Bir de düz vitesini kullanın o zaman anlarsınız. SMG aslında düz vites kutusuyla aynı, sadece vitesi değiştiren hidrolik bir sistem var, hepsi o. Üstelik 330i'de kullanılan SMG sistemi Magneti Marelli üretimi ve M serilerine göre oldukça yavaş. Ancak yine de steptronic vites sistemine sahip olana farkı aça aça gidiyor, buradan siz düşünün steptronic'in ne kadar yavaş olduğunu. Tabii steptronic olanda aradaki tork konvertörü nedeniyle tekerleklere iletilen güçte daha fazla kayıp var. Bu nedenle videodaki steptronic araçta bir sorun yok SMG'nin bu kadar fark açması gayet normal.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maşallah.Smg güzel gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar farkın ardından diğer son 3 denemeyi boşuna yapmışsınız. benzine yazık..

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki araccada massallah ıkısıde iyi yürümüş..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

R-Turbo
    Misafir
    Tiptronic 3.30un şanzıman bakımı ve programı yapıldı aslında tekrar bi deneme yapabiliriz. Smg yine geçicektir ama farkı biraz daha kapatcağını düşünüyorum yetkililere duyrulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tiptronic 3.30un şanzıman bakımı ve programı yapıldı aslında tekrar bi deneme yapabiliriz. Smg yine geçicektir ama farkı biraz daha kapatcağını düşünüyorum yetkililere duyrulur
    mesaj alınmıştır bakarız arifcim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)