Maşallah güle güle kullanın.
Printable View
Maşallah güle güle kullanın.
maşallah guzel denemeler olmus
Asıl masraf bu TSi lar aldıktan sonra başlar insan sürekli bişiler yapmak ister :)
maşallah araçlara ,denk araçların denemesi olmuş.. polo gtı yollarda..
polo daha 270 km de dahada gideri olacaktır ilk bakımdan ve rodajdan sonra
kazasız belasız araçlara polo gti bir adım önde demek ki cupra dan...
Benimdde çok merak ettiğim bir deneme yapmışsınız ellerinize sağlık.Maşallah araçlara,cupranın sarısı çok hoş görünüyor ama poloda bi başka klas durmuş (benim de var diye söylemiyorum:D)
Demekki fabrika verileri efsane imiş top speed de belki biraz önde olabilir polo,onun haricinde denkler.
bence en büyük etken ağırlık farkı ve zamanlamadır muhtemelen yoksa çok yakın giderler
Maaşallah Polo bariz daha hızlı gibi :) Ben diğer etmenlerin bu kadar fark oluşturcağını tahmin etmiyorum :) iki araca da maaşallah
İçeriden çekimlerde polonun sesi daha bir güzel çıkmış. Araçlara maaşallah.
Açıklama ihtiyacı duydum. Kilolarıda farkı da yakıtı da. Kardeşim 83 kilo yanındaki arkadaş kemalde 90 dan aşağı gelmez.safa 95 kilo civarı yanındaki arkadaş ali ise 70 kilo civarı. Polo da yakıt çeyrek ile yarımın tam ortası. İbiza da ise yarım ile 3/4 ün arasında. Polo daha 270 km de. Polonun yakıtı galeriden çıkarken konulan yanlış yakıt 95 oktan ibizanınki ise 97 oktan. Söyledim yine söylüyorum safa kardeşimsin ama polo gtı'ın egzos sistemi rahat tam sağlıklı bir denemede benim görüşüm polo gtı 3 boy kadar önde gider. Hele polo tek kapı olursa o zaman ibizanın işi daha yaş. Kimse kusura bakmasın aracı övmüyorum ama görüntü onu gösteriyor. Safanın arkadan hafiften varlık gösterdiği bir deneme var ondada kardeşim aracı bilmediği için tanımaya çalıştığı için vitesi 6700-6800 devir yerine 6300 devir civarı vites atıyor. Ayrıca Burda şartlar eşit safanın 25000 küsür km deki aracının 30000 lik bakımı yapılmıştı. Bujilerinden yakıt filtresine kadar a dan z ye herşeyi değişmişti. Herşeyi göz önünde bulundurmak iyi olacaktır.
2 araca da maşallah. Polo sevdirdi kendini yine.. :)
yeni aracınız hayırlı olsun
97 oktan alıp tekrar denense benzin fark ediyormu etmiyormu belli olur ki sanmıyorum
güzel videolar, polo nun spinner jantları güzelmiş
maşallah araçlaranıza güzel denemelr olmuş
Güzel denemeler olmuş.Polo biraz daha hızlı gibi.
2 Aracada maşallah bizimde çok merak ettiğimiz bi denemeydi aydınlanmış olduk :)
Neyse başka zaman safacım düğüne bayrama seyrana Kayseriye gelirsem deneriz. Önemli olan dostluk kardeşlik. İkimizin aracı da bizi yeterince memnun edecek cinsten. Hele ki 4 kapı olmasına rağmen polo gtı'ın bu derece güzel yürümesi sevindirici. İyi günler dilerim bütün arkadaşlar iyi dilekleri için sağolsunlar.
polo'nun 4 kapı ve böyle yürür bir araba olması sevindirici. günlük yakıt tüketim değerleri de mantıklıysa hem aile hem performans diyenlere sedan vti'ya bir alternatif olur.