|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: supra evo wrx m3
|
Selamlar,
Pazar gunu ilk defa pistte egitmenlik yaptim. Oglenden sonra yaris lastiklerini takip ogrencim ile piste ciktim. Dusuk lastik basinci ile basladim (soguk havada iyi fikir degil), yavas yavas isitip ogrencime cizgileri gosterecektim ama kendimi 2 hizli aracin arasinda buldum ![]() baya saglam bir kapisma oldu, limitlerdeydik pist/arac durumu: full depo, 2 kisi, dusuk basinc (350WHP@1.2bar), soguk, hafif yagmurlu ve ruzgarli. YouTube - Extreme track events: Red group madness @ streets of willow |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
guzelmis tam yakaldın 1-2 agresif hareket fark yine acıldı bir an cakacan sandım arkadan adama
![]() masallah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
guzel vıdeo olmus.ozellıkle 6:20 -6:40 arası
bırde evo da Nos varmı ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Çok güzel bir video olmuş.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
güzel video olmuş, m3 cü biraz kontrolsüzmüş bence ama viraj çizgisini kaçırmamak için ( ki kendi açısından risk yokken, açıktan alabilecek durumdayken) resmen önünüze kırmış videoda o yakaladığınız yerlerde..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
repost....
Son Düzenleyen iynn-RS; 16-05-2011 23:04. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Vw Polo Classic & Seat Leon 1P
|
M3 gaz kesiyor, evoda geç fren yaptığı için öyle bir durum olmuş bence. Çok zevkliymiş gerçekten, öğrenci arkadaşın sözleride yerinde olmuş
__________________________________ alıntıya HAYIR... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Tesekkur ederim beyler
videonun sonunda siyah bayrak cikti her yerde, bende o yuzden biraktim.. aslinda bayrak bana cikti sandim ![]() NOS yok yuksek basinca acsam biraz daha beygirimiz olurdu ama ilk cikislarda ben yavastan aliyorum genelde.. bu sefer alamadik, cocuga dedim zaten sana kotu ornek oldum diye ![]() M3'e yaklastigim yerde gec frenajla yanina geldim, ciddi yaris olsa dayardim camurluguda gerek yok eglenmeye ciktik
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: -
|
M3 atmosferik sesinden anlaşıldığı kadar. Tekere'de 350hp'den daha fazla verebileceğini düşünmüyorum, sizin aracınızın da ağırlıklarından biraz kurtulduğunu var sayarsak orada M3'ü hap edemesenizde birlikte dönmeniz gerekmez miydi?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
e46m3 bence tekere 300hp yi bile anca verebilir. Ağırlık olarak ise evo9 dan ağır olacağı aşikar. Sadece rwd olmasıda cabası. Takdir edilesi gitmiş adam
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
M3'e dikkat ederseniz camlarin sokuldugunu, camurluklarin vs hafif oldugunu gorursunuz. Full lighweight, tahminim 1250-1300kg civari. Benim arac 1450kg bos tank ile, 2 kisi, full tank ile agirlik tahmini 1650kg. 450HP crankta var 1.2barda, M3 360-370 civari crankta, tekerde tahmini 320 max verir.
lastik farkida var.. duzlukte hizliydim ama viraj girislerinde o daha hizliydi sanki..cikislarda ben daha erken gaza oturabiliyorum vs vs cok etken var.. hesabi iyi yapmak lazim
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW
|
slm harbi maşallah admlar işi biliyo brovo.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Z06 pek kapışmamış sanki eğlenmiş
![]() Piste sürekli toz toprak geliyor iyileştirme yapılsa güzel faydalı olur gibi, onların var bizim niye pistimiz yok
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
keyifle izledim güzel bir video olmuş. z nin gidişi felaketti özellikle
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Evet Z06 aslinda bizimle pek muattab olmak istemedi, onunda kamera goruntulerini bulmaya calisiyoruz m3cu arkadas ile..
m3 kamera YouTube - Red group, Session# 4, Working on setup and pushing hard.. Nice run with the guys... Valla pist olsunda camurdan olsun benimde aklima geldi adamlar alt tarafi delikleri kapatacak ama heralde millet fazla hizlanmasin, kaza olmasin diye yapmiyorlar yoksa maliyetli bisey degil, 3 tane cukur var kapansa super olur..istanbul parkta seneye f1 olmazsa isler degisir orda |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|