Uzun zaman oldu sanırım
VW Scirocco R on Vimeo
Videonun devamı mevcut fakat internete koyma iznim maalesef ki bu kadar
Konu yönetim izinlidir 'MPROJECT'
Uzun zaman oldu sanırım
VW Scirocco R on Vimeo
Videonun devamı mevcut fakat internete koyma iznim maalesef ki bu kadar
Konu yönetim izinlidir 'MPROJECT'
Video güzele benziyor Buğra yine kalite kokuyor fakat araç hakkında pek olumlu düşüncelerim yok malesefGüzelim R'a yapılacak tek şey sanırım güzel bir Coilover kitle alçaltmak fakat bu araç jantlar , o kaput , mandallar , bagaj ile cam arasında kalan spoiler , arka tampondaki kocaman KW stickerı ne bileyim LSD kapılar falan gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ne kadar yazsam boş
Neyse sahibi kazasız belasız kullansın senin de ellerine sağlık tam halini de en kısa zamanda bekliyorum şahsen
![]()
Teşekkür ederim. Otomobil hakkında ben pek yorum yapamıyorumDediğin gibi; zevkler ve renkler tartışılmaz. Yalan yok, benimde eleştirebileceğim noktaları var ama dediğim gibi, saygı duymak lazım =)
Bu arada, internete maalesef tamamlanmış ve bitirilmiş formatı koyamıyorum. Anlaşmama göre bu suç teşkil ediyor. Ama teaser zararsız![]()
Yine bir Buğra klasiğiEllerine sağlık.. Araç hakkındaki düşüncelere bende katılıyorum
Ama video yine kalite kokuyor..![]()
o degilde bu araba normal scirocco degil mi ? sonradan R yapıldı diye biliyorum ben :S
video açılıyor,
video çok güzel olmuş ama araç maalesef çok kötü
videonun tamamını nasıl izlicez![]()
Sorun hala devam ediyor mu? Bazen tarayıcılar bu tip problemleri yaratabiliyor.
Gördüğüm kadarıyla R modeli ve Stage 1'e yükseltilmiş.
Teşekkürler. Videonun tamamını izleyebilmen için benim bir kaç bişi söylemem gerekiyorAma Özgün'den izin almadan, belirtemem şu an için.
cok güzel bi video olmus ellerinize saglık diger vidyolarınız gibi buda kalıte kokuyo![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
arabaya yazık olmuş ama hala kurtarılabilir yani çok geç değil .. buğra eline sağlık güzel video her zamanki gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)