banada cok hızlı gelmedi ama yinede iyidir.
birde bu elektronik kadrandan hızlanmayla ilgili hiçbirsey anlasılmıyor yahu :S
Printable View
banada cok hızlı gelmedi ama yinede iyidir.
birde bu elektronik kadrandan hızlanmayla ilgili hiçbirsey anlasılmıyor yahu :S
daha hızlı ummustum imkan varsa basınc acın zevli olur.
typer ile denemesi varmı hiç?
bu haftada tayyar ile dener, yeterki deneyecek kişi düzgün olsun ;)
aracın gıdısıne bısey dıyemem ama kozmetık gercekten cok basarılı kazasız belasız
panpa mesela cenk abinin turbo ies çok daha iiidi bundan gidişi. gerçi dicenki 15 inç jantları vardı ama oda 0.3 ve dewamında 0.5 te yürüdü.
ama gene de maaşallah onun ivmelenmesi bile ayrı bi zevk
Onatcım turbo ies'e 0.5 basarken bindin sen we inan şu an bu arabanın gittiği kadar gidiyordu, bunu ben diyorsam olabilirsin zira her 2 araçlada aynı araba ile bastım ;) Hani aracın içinde olsan anlayacaksın zaten olayı ;) rol vtec turbo iesle denedikten sonra en az 5-6boy aldı o halinden ki o haliyle de bu turbo fd2 ile başabaş gidecek düzeyde ;)
wideoda basan ahmetkadir; asılmamış allah ne werdiyse ;)
benim gibi 62 kg lık birisi yürütse :D neler olur :D
1.3 bar kesinlikle riskli olur bencede .. bende 0.5 - 0.7 arası kullandım bir süre .. her ne kadar yavaş görünsede çeşitli gti ve vti'lar ile denemiştim siz direkt wrx ile başlamışsınız zaten :)
bu arada hangi enjektörü kullandınız ? 1.6vti enjektörü cukkk diye oturuyordu cc olarak
Maşallah...
r16 blok ile maksimum bu kadar, turbo geri donus icin karteri soktugumuzde kollara baktim bence o kollara bu bile cok gelebilir, ben bu motor hakkinda biraz arastirma yaptim ama sadece edm markette satildigi icin usdm r18 oldugu icin saglikli bilgiye ulasamadim , eger hondaci arkadaslardan bilen varsa su blogu, bu kolu, su pistonu, yag pompasini ivir kivir bu arabada direk kullanabilirsiniz diyebilecek biri varsa bizi cok memnun eder, motor yapar basinci acar belki turboyu bile buyutebiliriz.
benimde tavsiyem k20 swaptan yana oldu aslinda bu araba icin direk ama arac sahibi arkadasim mehmet su asamada ugrasmak istemiyor swap ile falan.
videodan daha hızlı hızlanıyor reelde :D :D
bendeki otomatik değil ya o nerden çıktı :D hayatta hiç otomatik arabam olmadı .. :D
hızlanmış FD leri gördükçe hoşuma gidiyor , maşallah
güzel olmuş maşallah güzel yürüyor..