Zage turbo kit @0.6bar
işçilik: Tork Garaj
yazılım: remaps Umıt Dogan
aracta herhangi bir hafifletme yok. 2 kişi var biri ben(115kg) digeri mehmet abi (90kg)
Honda Civic Turbo Acceleration - Car Videos on StreetFire
Zage turbo kit @0.6bar
işçilik: Tork Garaj
yazılım: remaps Umıt Dogan
aracta herhangi bir hafifletme yok. 2 kişi var biri ben(115kg) digeri mehmet abi (90kg)
Honda Civic Turbo Acceleration - Car Videos on StreetFire
27 saniye civarı sanırım doğru baktıysam maşallah kazasız belasız kullanın cuflamalar fln cok zevkli olmuş![]()
22 sn civarı 100-200sn hızlanması var. WRX i geçen civic değil demi bu?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Öyle birşey yok kardeşim , araç nerde en verimliyse o şekilde basılır ölçülür, ister sıfırdan kalkar ister 99kmde basar ister 3. viteste ister 4. viteste basar.
Biraz daha basınç açılabilirse çok zevkli olur biraz yavaş geldi bu hali , Maşallah emek verenlerin eline sağlık.
eski , kendi arabamı görmüş gibi oldum.. çok hızlı olup uçup kaçmasada çok zevkli oluyordu namussuz turbo haliyle![]()
maşallah güzel olmuş
Maşallah çok güsel olmuş acaba otomatik vites fd6'yı turbolayan varmı ve yakıt degerlerini söylermisiniz.TEŞEKKÜRLER.![]()
Wrx i gecen civic..,
motor ıcı tamamen standart, sadece enjektor takıldı; standart enjektorler yetmedıgı ıcın.
resolarla denedıgımız aksam gerı donerken ben kullanıyodum, o sıra aklımıza geldı cektık. bende emanet oldugu ıcın cok zorlamak ıstemedım. 7000e gelmeden sakın sakın attım vıteslerı. harbı atsam bov cuflamaya bıle vakıt bulamıyo![]()
18 advanlar takılıyken atmosferık halınıde kullandıgım ıcın eskı halının nasıl hantal sımdıkı halının de ne kadar eglencelı oldugunu gormek , salyangozlara olan hayranlıgımı artırıyor
suan 0.6barda yurutuyoruz zaten. 1.3bARlar falan cok zevklı olur ama motor ıcı standartken rısklı olur oralar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)