Vette'nin sesine kulak verin yeter![]()
corvette fenaymış![]()
RACE WERKS
corvette gaza oturunca gelen sesin sebebi kickdown mu yoksa debriyaj mı tokatlıyor :S
vette nin sesi fenalarda![]()
valla benım subaruya da bu vette kacmış o zman![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
debriyaj tokatlıyor yani ? neden?
durmalrıda kalmaları da efsane ya
bmw de cuf cuf duyunca bı garıbıme gıttı yaa
bı de bu hpf nın m3 vıdeolarında amcalar once gecılıyor sonra ufaktan gecıyolar, arada basınc falan mı acıyolar kı![]()
son 2 rollde m3 güzel yürümüş... ondan öncekilerde önüne araba çıkıyor zaten.. ama vette sesiyle duruşuyla çok etkileyici hakketten..
m3 stage 2ydi sanırsam
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
galiba ilk videolarda cok altta basıolar M3 de lag de kalıyor gelip gecicekken de yavaşlıyıor
sonrakilerde daha üst süratlerde bastıklarından M3 alıp başını gidiyor
işte videoya yazmış olsalar kaçıncı vites kaçta roll yapıolar daha iyi anlaşılırdı fark neden oldugu
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
mükemmeller yaw içim gitti
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
o vettenin ilk çıkışı bitirdi beni beee o nası bi kafa kaldırmadır onası ışıkta durmadır allah aşkına yaff zaten seslere bişy diyemiyorum maşşallh ama ben rs le hepsini geçerim rüymada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)