Dailymotion - waterrjettt - Lifestyle Kanalı
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar almayı düşünüyorum.
Dailymotion - waterrjettt - Lifestyle Kanalı
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar almayı düşünüyorum.
kullanmadım ama eğer almayı düşünüyorsan
indirdik.com da şuan 22.90tlederide o zaten
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ya ben bundan alcaktım
çekomastiklerin yada silikon tuplerının ucundakı dalgayı hortuma kelepçeyle tutturdum bunun aynısı oldu
kardeşim tavsiye etmem normal hortumun ucunu elinle sıksan daha fazla tazik verir o yıkamacılardaki gibi düşünme bunu hiç basınç flan yok oradaki çmuru alıyo gibi gösteriyo ama zaten adamlar üstüne zaçamur atmışlar hemen öıkıyo boşuna paranı harcama buna zaten senin istediğin tazikli suyuvurunca çamuru çıkaran su tabancaları elektirikli ve iyi basınç yapan cihazlar onlarda 1000lira dan fazladır hiç bi işe yaramz tatmin etmez seni dost tavsiyesi![]()
vallai ben 2 sene önce bim den aldım kac para oldugunu hatırlamıyorum ama ucuzdu baya cok ta memnun cok ıyıytemızlıyor baya ıyı tazzık veriyo..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
bunun kucuk makınalı olanı var bauhaus vs yapı marketlerde satılıo 150 ıle 300 arası fıyatları vardı 150tl olanı test edıyolardı bı tanıdıgımda kullanıo harıka bırsey bence onlara bak.hortumu uzatıp cıhazın kucuk tankına takıon o komperesoru sayesınde tazikli verıyor aynı yıkamacılardakı gıbı sadece bıraz gurultulu.bızım komsu gıbı pazar sabahın korunde kalkıp yıkama arabayı da hangısını ıstersen al![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)