ulan hep böyle şeyler aracın ya rolling yada drag yarışlarında ve ya giderken oluyo çok geçmiş olsun kardeş kazasız belasız maşşallh ilk hali bile iyiydi
Printable View
ulan hep böyle şeyler aracın ya rolling yada drag yarışlarında ve ya giderken oluyo çok geçmiş olsun kardeş kazasız belasız maşşallh ilk hali bile iyiydi
Geçmiş olsun daha iyi şekilde geri döneceğinize eminim:) Maşaallah.
geçmiş olsun mustafa
masallah
Geçmiş olsun Mustafa bugune kadar motor problemin olmamıştı şanssızlık işte, Benimde araç içi çekim olması lazım orda geçmeyen vitesler ve balatanın iflası gözüküyodur:)
gecmıs olsun helal olsun adam arabasını kırıyo vıdeokoyuyo ben ne adamlar gordum arabası reklam olmasın dıye kurtarıcıda brandalı getıren.
bu araç kac beygir civarı ?maşallahı var..
birde videoda kalktıgı arabayı goremedim.
o neydi hiç gorunmuyorda :)
beyler ben ve ekıbım vıdeoyu dıkkatlıce defalarca ızledık ve sorunu bulduk! sorun 59. sanıyede dikkatli izleyin!!!
gecmış olsun bırader
o kadar emek harcadın zamanın gıttı ve sonuc bı yag pompası yamuk yaptı gecmıs olsun mustafa allahın ıznıyle daha ıyısınıı yaparsınn
geçmiş olsun. Ben bi gidip geleyim, deniyeyim kısmına hiç girmeseymişsin keşke.
Bi benzeri benim başıma geldi otobanda rollingde. arabanın sesinin değiştiğini anladığım gibi gazı bırakıp boşa atmıştım. 5 sn içinde yağ lambası da kendini göstermişti ve ardından mutlu son. ama ona rağmen. motor yağının soğumasını 1 saat kadar bekleyip (hava ısısı 3-5 derece filandı) daha sonra vuruntusuz şekilde 1.500 devirde otobanın ortasından şehir merkezine kadar dönmüştüm. ona rağmen 1 kol, ana-kol yatak vs şeklinde uzayıp giden bir liste vardı elimde.
Geçmiş olsun , güzelde gidecekmiş tam daha iyilerine işallah
geçmiş olsun arabayı canlıda izledim akhisarda çok iiydi gerçekten allah beterinden korusun..
Çook geçmiş olsun.Daha iyilerini yaparsınız İnşAllah..
geçmiş olsun