Helal :D
şampiyonluk kutlaması diye pek birşey dememiştir diye umuyorum.Zaten azcık ilerisi fenerin yuvası.Maltepe meguiars gibi.
Printable View
Helal :D
şampiyonluk kutlaması diye pek birşey dememiştir diye umuyorum.Zaten azcık ilerisi fenerin yuvası.Maltepe meguiars gibi.
sonrasını çeken varmı :P
cidden helal olsun yakışanı yapmışlar polis afallamışl baya bir:hahaha::icon_tup:
araç galiba TT plakalı olan araç
sosyal mesaja gerek yok polislerin en önde olması trafiği kapatmıs anlamına geliyor zaten :)okadar saçma sapan taşkınlıklar yapılıyorkii gazlayarak öndkei arabaya milim kalana kadar fren yapmak trafiğin içinde bi sağa bi sola gitmek gibii..burda polis yolu kapamıs o mekanda daha uygun bir zaman olamazdı heralde....Bravo herşeye rağmen yürek ister :)
görevli memur şaşırmamıştır da ***** sevinçlerini kutlasın vatandaş dıye bi müddet musamaa gostermiş iki tarafada helal olsun.
polis nerdeyse 1 tur daha çevirsede baksak diye bekliyor :D
Adam resmen içini dökmüş sankı yıllardır bunu yapmak ister gibi :D:D
şampiyonluk kutlaması olduğu için polis uyarmıştır sadece, sonuçta silaha sarılmamış 2 tane sıfır çizmiş devam etmiş.
Polisle şaka olmaz :)
ohaa harbi iyimiş he ahah :)
kullamalardan belliki birşey dememişler ondegi range akşam caddedeydi zaten aynı şeklide
http://img23.imageshack.us/img23/1232/rangepf.jpg
Uploaded with ImageShack.us
helal olsun diorum sanırım futbolcuların otobüsü yaa güvenlik amaçlı ekipler var ..
trafik polislerini sevmiyorum.
malesef genelleme yapıyorum artis polisler yüzünden.
bu olay da ağızlarına yanı verdikleri için (hele ki o motorlu trafik polisinin) teşekkür ediyorum s2k sahiplerine :D :D